Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (158)

Script 

všechny recenze uživatele

Není to dokonalý seriál. V každém díle kromě předposledního je trochu nudy a seriál je plný klišé jako ze seriálů v 80. - 90. letech (jako to když postava zastřelila jinou postavu a ukázali že to nepřežil, ale ve skutečnosti přežil a v závěru epizody ukázali jak se zvednul ze země). Ty klišé efekty a nudné části děje mě nutily dát seriálu 3 hvězdy, ale dal jsem 4, protože to hodně zachránil ten malý zelený prcek. (Jak se v závěrečné epizodě chechtal, když ten robot zabíjel Stormtroopery :D) ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po epizóde IX som bol zo sveta SW a z jeho fandomu tak znechutený, že som dlhodobo ignoroval všetko, čo sa okolo tohto univerza riešilo. Keď však prišlo Disney plus aj na Slovensko, povedal som si, že všetok ten hype okolo Mandaloriana určite nebude náhoda. A tak to bola moja prvá voľba na tejto platforme. Mandalorian ma príjemne prekvapil najmä westernovou atmosférou. Príbeh sa pomaly budoval a finále potom všetko krásne spojilo. Som nadšený a svet SW je pre mňa opäť lákavý. Disney plus ()

Reklama

joehot 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný nadprůměr, k tomu Baby Yoda, fajn hudba, povedený fanservice a vynikající poslední epizoda z rukou Taiky Waititiho (obzvláště jejích prvních pět minut je ta nejlepší scéna, kterou jste letos v televizích viděli) Mandaloriana ještě o třídu zvedají. Dobrá práce, první hit Disney+ je na světě. Čekání na druhou sérii bude dlouhé. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Disneyho je lepší jen Rogue One (o mnoho řádů), jinak ale Mandalorian celkem snadno překonává celou novou trilogii i Solovu sólovku. Přesto to ale na pět hvězdiček zatím není (a do druhé série si je schovám velmi rád). Největším kamenem úrazu je stopáž, která je prostě šíleně krátká, a než se děj jednotlivých epizod (povětšinou skutečně epizodických) rozjede, je konec. Poslední dva díly sice už na pět hvězd dosáhly, protože těm už nechybělo fakt nic, zbytek byl jen nadprůměrný, tu více, tu méně. Atmosféra je ale už od začátku absolutně parádní a správě starwarsovská. Totálně to připomíná originální trilogii, je to špinavé, westernové, s luxusní hudbou a akce, když už se rozjede, je taky špičková. A pak je tu samozřejmě Baby Yoda, nejroztomilejší stvoření ve všech známých galaxiích, které totálně okouzlilo i mně. Disney ho patrně vymyslel jen kvůli penízkům, ale tohle mu absolutně vyšlo, protože je skvělý i jako postava! A Mando je taky dobrej. Tohle je rozhodně způsob jak dělat Star Wars a byl jsem fakt překvapenej, co ze seriálu ve výsledku vylezlo. Věřím, že druhá řada bude ale ještě lepší. A taky si myslím, že Jon Favreau by měl šéfovat celýmu Lucasfilmu místo KK! Protože tenhle seriál (a i Obi-Wan co se týče režie) je ve správných rukou! 85% za 1.sérii. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že k vysokému hodnocení posledního filmu člověk musí úplně ignorovat scénář a jen se kochat vizuálem o to větší radost a nadšení ve mě vzbudil tento hraný SW seroš a jeho první série. Tohle je pecka nejen vizuální ale i příběhová a baby Yoda je prostě kouzelnej. Moc se těším na další sérii a doufám, že to půjde svou vlastní cestou bez ohledu na filmy, bo maličké by mohl přece dokázat v budoucnu divy! A ta kratší stopáž vůbec nevadí ba naopak, není místo na nudu, nebo slabší chvilky a taky se to dá lehce zhltnout na jeden zátah :) ()

Galerie (129)

Zajímavosti (41)

  • Když se Mandalorian vrací pro dítě, tak urve kouli z tyče, která vyjíždí u dveří. Při odchodu ale koule na tyči visí. (Duoscop)

Reklama

Reklama