Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorianský nájemný lovec přijímá lukrativní zakázku pro záhadného klienta. (Disney+)

Recenze (134)

Danny Nolander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zase jednou výborné Star Wars! Velice se mi zamlouvá ten komorní přístup. Je vidět, že na tom pracují lidé, kteří mají tuhle látku rádi a jsou sami fanoušci tohoto univerza. Opět tu vidíme řadu příšerek, strojů, a vlastně se to celkově tou atmosférou vrací zpět ke kořenům. Jsem spokojen, už do mě valte další díly! ()

Renie42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych náhodou neobjevila na internetu článek o "Baby Yoda", tak by mě ani nenapadlo, že nějaký takový seriál existuje. Líbí se mi SW, ale nejsem až tolik zapálená, abych znala všechny galaxie a planety a obyvatele, co ve SW universu existují. A ten malinký padesátiletý Yoda, ten byl tak roztomilý, takový miminko bych brala všemi deseti a pokaždé jsem čekala na scénu, kde bude a v duchu jsem si říkala, že bych ho tak poňuchňala. ()

Reklama

The_soloist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z počátku to bylo trošku utahané, předvídatelné a příliš hnané do nostalgie, ale finální přestřelka epizody dokázala napravit úvod. Bohužel mě zamrzela výše zmíněná stopáž, která byla pro startovní epizodu opravdu krátká. Na druhou stranu si seriál drží tajemnost a to je pro televizní fanoušky Star Wars něco raritního. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý úvod, ale napriek všetkým kladom sa nemôžem preniesť cez to, ze to je proste priveľmi krátke. Za polhodinu sa toho veľa nestihne, Mandalorian sa prejde po westernovom svete, niekoho stretne a môžem zase čakať týždeň, čo sa stane ďalej. Asi tu nie je iná možnosť ako počkať a pozrieť si to na jeden záťah po odvysielaní poslednej časti. ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vizuální stránka v podstatě bez výhrad, ale chybí nějaký hlubší příběh a význam. 38 minut dlouhá epizoda, ve které se prakticky nic nestane. Zároveň mám teď pocit trochu klamných upoutávek, co se přímo osoby Mandaloriana týče (když nepočítáme prvních deset minut, nebude to zřejmě takový drsňák, jak by se mohlo zdát z trailerů) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (5)

  • Když Mandalorian (Pedro Pascal) vystoupí z věže, tak se nosorožec, kterého má Mandalorian vyrytého na pravém rameni své zbroje, přesune na jeho levé rameno zbroje. V epizodě se to stane ještě jednou, když Mandalorian krotí Blurgga. (G....)
  • Keď Mandalorian (Pedro Pascal) prechádza trhoviskom, na ohni sa opeká zviera, zatiaľ čo druhý príslušník jeho druhu sa zdesene prizerá z klietky. Jedná sa o druh Kowakian monkey-lizard. Jedného z týchto tvorov choval Jabba the Hutt ako domáceho miláčika v Hviezdne vojny VI - Návrat Jediho (1983). Táto scéna je pomerne desivá vzhľadom k faktu, že sa jedná o pomerne inteligentné tvory so zmyslom pre humor. (ČSFD)
  • Mimozemšťan, od ktorého Mandalorian (Pedro Pascal) kupuje vznášadlo, patrí k druhu Kubaz. Zástupcu tohto druhu sme mohli vidieť už v Hviezdne vojny IV - Nová nádej (1977), v ktorom informuje Stormtrooperov, že našiel droidov, ktorých hľadajú. (ČSFD)

Reklama

Reklama