Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vrací za svým klientem, aby si převzal odměnu, avšak ne všechny zakázky se vydaří. (Disney+)

Recenze (77)

Bozvav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl od dílu zajímavější. Opět na mne moc mlčenlivé, ale alespoň se tam začíná pomaloučku vkrádat nějaká myšlenka a hlavní postava projevuje i nějakou emoci. Akce dobrá, hlavně v závěru epizody. Pořád děsně krátké. Třetí eizodu vidím na tři hvězďule a to hlavně za to, že ve mě vzbudila zvědavost dívat se na další díl. Snad přibude do party někdo ukecanější. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

díky=) Takhle nějak jsem si naivně představoval "epizodu VII". Ještě bych trošku ubral "disney" a přidal více surovosti jako v prvním dílu. Doplnit trochu instrumentální hudby "z původních SW". Konečně tu máme témata z herního světa SW, mandaloriany jak se patří. V té nové zbroji mu to fakt sekne. A konečně už známe jméno;-) Baby Yoda není uplně můj idol, ale stále lepší než JarJar Binks. A facebook je toho plný, více diváků, více $$$, více dílů, atd... těším se co bude dále =) ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V závere tejto epizódy som si povedal, že toto je presne ten moment, kedy som sa do tohto seriálu zamiloval. Čistokrvnejší western som už dlho nevidel. Zápletka ako z Johna Wicka, ale šlapalo to náramne. Dokonca som si povedal, že Stormtrooperi konečne nie sú úplné trubky. Mandaloriani sú úplne top a po dlhšej dobe si Star Wars opäť nesmierne užívam. This is the Way! 100% Disney plus ()

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney/Lucasfilm || Tak to tvůrci po dvou utahaných epizodách pochopili. Nelze točit miniseriál s nicneříkajícími epizody, ale buď nás zahrnout akcí, nebo prohloubením postav. Zde se vyskytuje obojí, i když hlavně akce vyniká. Konečně se zajímám, co bude dál, než jen "bude další díl lepší?". Kamera i hudba jsou stále boží, tak ať to vydrží. 80%. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando doručí zásielku a za utŕžený proviant si nechá ukuť kyris. Niečo sa v ňom ale pohne , niečo z minulosti, čo nedovolí imperiálnym zmetkom aby malého Yodu použili na pokusy. začína sa bitka s celým svetom. Prevedenie: Mne sa svet okolo Manda páči od prvej časti (čo môžete vidieť na mojom hodnotení) ale až táto časť bola ozaj gulervúca. Odkryla pohnútky hlavného hrdinu a nasadila príjemné zimomriavky pri poslednom fighte. Niečo mi hovorí, že s Landom sa asi nevidíme naposledy. 98% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Jeden z nájemných lovců Greefa Kargy (Carl Weathers) je z rasy Zabrak, stejné rasy jako Darth Maul. (NiWi)
  • Když se Mandalorian vrací pro dítě, tak urve kouli z tyče, která vyjíždí u dveří. Při odchodu ale koule na tyči visí. (Duoscop)

Reklama

Reklama