Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian spojí síly s bývalou výsadkářkou a brání farmáře proti nájezdníkům. (Disney+)

Recenze (100)

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá epizoda je mnohem více dialogová a i když se zde vyskytuje pár hodně klišé momentů, tak stále baví. Jsem rád, že se konečně pracuje s postavami, které se charakterově vyvíjejí. Prostředí a zápletka zajímavé. Především oceňuji noční atmosférické scény, které byly prostě parádní. Mandalorian má možná nejlepší triky, jaké byly v seriálové tvorbě, kdy vidět. Doufám, že se s takovou akcí i výstavbou charakterů bude pracovat i nadále, jen se ubere na těch klišé momentech. ()

PaulCZE odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál by mohl sloužit ve filmových školách za vzor jak to nedělat :) Aneb herci z papundeklových pohádek v papundeklových kulisách s retardovaným scénářem. Žena se akčně prodírá davem dvou lidí (3x střih), aby zachránila své dítě před zlými piráty, kteří přišli ukrást modrý raky. Dokonalý :D Dále přichází originální záběr z hospody ve kterém nesmí chybět žena s chapadlama místo uší aneb když máme kompars o deseti lidech a jednu maskérku. Nechybí ani Alzák, kterému do celkové otravnosti chybí už jen Tůmův hlas. Dal jsem asi 8 minut, jsem hrdina :) ()

Reklama

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney/Lucasfilm || Zdá se, že si Ep. 4 udržela zajímavost a akční dění ze Ep. 3. To je dobrá zprává, protože se nám seriál přehoupl do druhé půlky, ve které nebude možné zpomalovat a zahalovat vše tajemstvím. I přes to, že jsem se dozvěděl o Mandalorianovi v tomhle díle nejvíc, pořád mám pociti, že mám jako vědět, kdo Mandaloriani jsou a těžko se tak k němu vytváří pouto. Ke komu se pouto vytváří snadno je Baby Yoda. Jeho roztomilost si krade každou scénu pro sebe až mám chvíli pocit, že je on hlavní postavou. Tvůrci rozhodně udělali šikovný krok a jakoby tušili, že se po Ep. 1 strhne internetové šílenství a proto má Yoda s každým dílem více prostoru. 80%. ()

leonidas 

všechny recenze uživatele

no jo, jako celkem dobrý, ale jak sem tak pochopil tak hlavní hrdina má být nějaký excelentní zabiják a zatím ho v každé epizodě něco zruší nebo mu někdo musí pomoct . v jedničce ho zbilo nějaký tvor ve dvojce mu musel pomoct stařík a pak prcek ve trojce celá parta ve čtyrce gina carano. ne že bych měl něco proti gině jen ten mando mi nepřijde jako nejlepší nájemný lovec jak mi to scénář podsouvá. nad scénářem nemá smysl uvažovat. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl a první fullstar. Tentokrát je Mando na návštěvě na krásné, pláněmi porostlé, zalesněné planetě. Potkává místní domorodce a veteránku paragánů. Sled událostí donutí Manda vzít další vedlejší úkol. Skvělé a příjemné zpestření. Opět Mando utvrdil svůj charakter a chůze Pedra Pascala v té zbroji je prostě jedinečná. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě můžeme při vstupu do baru vidět Lotharskou Kočku, která se doposud objevovala výhradně v animovaném seriálu Star Wars: Povstalci (od r. 2014). Jedná se o přímý odkaz na tento seriál. (UncleMorty)
  • Během rozhovoru mezi Mandem (Pedro Pascal) a Omerou (Julia Jones) přibližně v polovině epizody můžeme vidět v horní části rámu mikrofon. (Atrekan)
  • Epizóda je odkazom na filmy Sedem samurajov (1954) a Sedem statočných (1960). Obsahuje rovnakú nosnú tému – miestni dedinčania si najmú skupinku profesionálov, ktorí ich majú ochrániť pred miestnou bandou a zároveň ich vytrénovať na boj o svoj domov. Rovnaký základ mala aj epizóda Bounty Hunters (2010) zo seriálu Star Wars: Clone Wars. (Piri)

Reklama

Reklama