Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian spojí síly s bývalou výsadkářkou a brání farmáře proti nájezdníkům. (Disney+)

Recenze (100)

Skratik 

všechny recenze uživatele

Určitě so far nejslabší díl. Dva stateční ze světa Star Wars proti no name zloduchům lehce bolelo v kontrastu se skvělými minulými epizodami, ale i tak jsem se bavil. Scénář je vesměs neoriginální, ale díky skvělému vizuálu a akci mi to ani nevadilo. Rozhodně jsem se nenudil, což nemůžu o mnoha současných seriálech říct. Super. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando je nútený uchýliť sa na opustenej planéte kde by ich nemal nikto nájsť. Nezaprie v sebe lovca a prijme prácu od miestnych farmárov, ktorý zúfalo potrebujú pomoc proti nájazdníkom. Prevedenie: Vôbec mi nevadilo že to vykráda staré westerny. Práve naopak neskutočne ma to bavilo a tá milostná story s dávaním si dole prilby no za mňa vydarený diel. 94% ()

Reklama

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtý díl a první fullstar. Tentokrát je Mando na návštěvě na krásné, pláněmi porostlé, zalesněné planetě. Potkává místní domorodce a veteránku paragánů. Sled událostí donutí Manda vzít další vedlejší úkol. Skvělé a příjemné zpestření. Opět Mando utvrdil svůj charakter a chůze Pedra Pascala v té zbroji je prostě jedinečná. ()

Melios 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

( Komentár je len môj subjektívny názor ,ktorý som naschvál napísal s cynickým podtónom ,takže ho neberte moc vážne ) ... A samozrejme ,keď ja začnem niečo chváliť všetko musí ísť do sračiek. Minulé epizódy boli to najlepšie ,čo ma od premiéry Rogue One čakalo. Epizóda 7, 8 a SOLO ma neskutočne sklamali a tak som dúfal ,že sa Mandalorian nezačne správať strojene ,predvídateľne a neskutočne detinsky. Bohužiaľ toto všetko tento diel obsahuje. Máme tu jednoduchú zápletku ( až moc jednoduchú ) točiacu sa okolo vojen medzi kmeňmi ,ktorú nakoniec vyhrá kmeň na strane Mandaloriana ( aké nečakané! ) a vzápätí to vyzerá ,že sa nám tu pekne usadí ,ale ako to býva niekto ho príde zabiť a celá predstava sa rázom rozbije. Baby Yoda a jeho roztomilosť nedokážu odvrátiť pozornosť od nedostatkov . Počas celej epizódy som mal pocit ,že je hlavný charakter až moc citlivý a tvorcovia nám pchajú do ksichtu jeho pocity ,ktoré od nájomného zabijáka moc ľudí fakt nechce počuť. K tomu si ešte prirátajte neprehľadnú a zbesilú akciu a máte Star Wars Last Jedi vytvorený. Ale katastrofa to nebola ,len mám pocit ,že keď Disney začne robiť niečo neskutočne vážneho a dospeláckeho tak to vždy okorení niečim detiským trápnym. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S takovou dostane mimi Yoda spin-off. Koncepčně to začíná připomínat Firefly. Létat sem a tam, řešit problémy ve westernovském stylu. Čtvrtá epizoda cituje ze Sedmi statečných, samozřejmě. Skvělá akce s AT-ST, cvičení bojovníků, vtipné mezihry s mimčem, fungují na jedničku. Pro Star Wars je hračička Favreau doslova požehnáním. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Epizóda je odkazom na filmy Sedem samurajov (1954) a Sedem statočných (1960). Obsahuje rovnakú nosnú tému – miestni dedinčania si najmú skupinku profesionálov, ktorí ich majú ochrániť pred miestnou bandou a zároveň ich vytrénovať na boj o svoj domov. Rovnaký základ mala aj epizóda Bounty Hunters (2010) zo seriálu Star Wars: Clone Wars. (Piri)
  • Režisérka Bryce Dallas Howard prozradila, že během natáčení této epizody ani jednou nepracovala přímo na place s představitelem Mandaloriana Pedro Pascalem. Důvodem byla jeho vytíženost na Broadwayi. Jeho scény proto odehráli doubléři a hlas byl přidán v postprodukci. [Zdroj: Filmozrouti.cz] (Kinofil)
  • V epizodě můžeme při vstupu do baru vidět Lotharskou Kočku, která se doposud objevovala výhradně v animovaném seriálu Star Wars: Povstalci (od r. 2014). Jedná se o přímý odkaz na tento seriál. (UncleMorty)

Reklama

Reklama