Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se spolu s partou žoldáků pokusí osvobodit nebezpečného odsouzence z vězeňské lodi. (Disney+)

Recenze (67)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando potrebuje peniaze a tak sa vydáva na misiu so svojím starým teamom aby zabezpečili vzácnu zásielku. Ako vždy sa to zvrtne a Mando a musí všetko hasiť s chladnou hlavou. Prevedenie: Od začiatku som tušil, že to asi takto nijako dopadne ale ten koniec s tým lokátorom bol mega. To by ma teda nenapadlo. 90% ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando se zase po nějakém čase trošku rozpohyboval a šel na další misi, kterou vyřešil bravurně. Tentokrát měl k dispozici skvadru dementních idiotů a přesně tak se k ním i Mando zachoval. Kdyby mi ty postavy nebyly tak nechutně nesympatický, dal bych plný počet, protože Mando si ho zaslouží. // 4,5* ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stylem vyprávění dost podobné jako předchozí díl(y). Nemám žádný problém s těmahle epizodníma prácema. Právě naopak, je to fajn koncept, který funguje sám o sobě a zároveň jako natažení děje. Je to tak skoro u každého seriálu, než se hlavní pointa vyřeší nebo vyřeší a znovu zamotá v posledních dvou či pouze posledním díle. Tak snad každému dochází, že sleduje seriál, ne na osm dílů rozdělený film...a je zvláštní si na to stěžovat  :/ ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stavbou "příběhu" je to katastrofa. Kdyby seriál měl jakékoliv jiné "téma" tak by to všichni vypli po 5 minutách. Některé postavy otravné a zbytečné. Na jednu stranu Mando zvládne bandu droidů a pak mu udělá problém jeden "Hellboy". Ale za ty x-wings na konci jsem šťastný. Jen stále čekám na příběh, propojení a ono nic a bojím se, že v této sezoně to lepší nebude. ()

Mancunian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zase pořádnej díl. Sice docela dost předvídatelnej děj, ale bylo to pěkně udělaný a zajímavý (hlavně prostředí, vedlejší postavy ne). Po dvou průměrnějších epizodách určitě zlepšení. Mrzí mě ale, že v těch osmi epizodách není nějaký ucelenější příběh, ale spíš několik "zážitků" Manda. Určitě by tomu něco ucelenějšího slušelo víc. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Postavu vojaka Novej Republiky si zahral Matt Lanter, ktorý nadaboval postavu Anakina v seriáli Clone Wars (2008). (ČSFD)
  • Když Mayfeld (Bill Burr) osvobozuje vězně, strká do ovládání dveří dálkové zařízení. V následujícím záběru zmizne, v dalším se opět objeví a opět zmizí v detailním záběru na odemykající se zámek cely. (Salpazar)
  • Ranzar (Mark Boone Junior) v úvode Mandovi predstaví Mayfelda (Bill Burr) ako jedného z najlepších strelcov, ktorých pozná. Keď sa zmieni, že pracoval pre Impérium, Mayfeld podotkne, že nebol Stormtrooper. Jedná sa o narážku na zlú mušku Stormtrooperov v pôvodnej trilógii. (ČSFD)

Reklama

Reklama