Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se spolu s partou žoldáků pokusí osvobodit nebezpečného odsouzence z vězeňské lodi. (Disney+)

Recenze (67)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zábavnější epizoda, co předešlé 2. Sice na příběhu tomu přidala přesně 0%, ale fajn akce téměř od začátku až do konce si mě udobřila. 2x jsem se uchechtl ("I was not a stormtrooper!", Baby Yodův "Zachraňte Vojína Ryana" moment) , pár nostalgických vsuvek. Pokud ale takhle budou pokračovat poslední 2 epizody, tím myslím absencí jakéhokoliv příběhovému posunu, tak budu celkově 1. sérií zklamán. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

”Well, Mayfeld - he's one of the best triggermen I've seen. Former Imperial sharpshooter.” “That's not saying much.” “I wasn't a Stormtrooper, wise-ass!” Po predchádzajúcich dvoch epizódach, kedy seriál prestupoval tak trochu na mieste je Mandalorian opäť späť v najlepšej forme... ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ked som tam zahliadol Billa Burr-a skoro mi zabehlo. ;) Kazdopadne potesil. Na rozdiel od chlapika s rozsliapnutym xichtom a rohami. Dost nepodareny cosplay, ale co uz. Dufal, som, ze sa za tych par dielov dej bude viacej tocit okolo baby-Yodu, ale zrejme to bude len mission by mission plechaca. Slabota. ()

Mancunian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zase pořádnej díl. Sice docela dost předvídatelnej děj, ale bylo to pěkně udělaný a zajímavý (hlavně prostředí, vedlejší postavy ne). Po dvou průměrnějších epizodách určitě zlepšení. Mrzí mě ale, že v těch osmi epizodách není nějaký ucelenější příběh, ale spíš několik "zážitků" Manda. Určitě by tomu něco ucelenějšího slušelo víc. ()

zurivymlok 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál je pro mě neskutečné zklamání. Myslel jsem, že seriál bude mít nějaký rámec a ucelený příběh, čemuž nahrávala postava malého Yody. Bohužel, nic není vzdálenější pravdě. Od třetího dílu to jsou jen krátké příběhy s nezajímavými postavami, které člověk ani nestihne poznat. A co hůř - spoiler - v trailerech se seriál prezentoval jako "špinavé" a svým způsobem "kruté" dílo, jehož hlavní postava nebude mít problém oponenty pozabíjet a první díl tak skutečně vypadal, Nyní už to pravda není a máme tu pomalu rodinný seriál. Nechci tím říci, že seriál stojí úplně za prd, protože své kvality (především výprava) to má, ale pro mě to je hodně velké zklamání - a nebýt osmé řady Hry o trůny, tak bych to pasoval na zklamání roku. Takto to je jen druhé největší zklamání roku. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Ranzar (Mark Boone Junior) v úvode Mandovi (Pedro Pascal) predstaví Mayfelda (Bill Burr) ako jedného z najlepších strelcov, ktorých pozná. Keď sa zmieni, že pracoval pre Impérium, Mayfeld podotkne, že nebol stormtrooper. Jedná sa o narážku na zlú mušku stormtrooperov v pôvodnej trilógii. (ČSFD)
  • Když Mayfeld (Bill Burr) osvobozuje vězně, strká do ovládání dveří dálkové zařízení. V následujícím záběru zmizí, v dalším se opět objeví a opět zmizí v detailním záběru na odemykající se zámek cely. (Salpazar)
  • Mayfeld (Bill Burr) sa pýta Manda (Pedro Pascal), či si nechce zložiť helmu, pretože je Gungan. Jedná sa o narážku na postavu Jar-Jar Binksa (Ahmed Best) prequelovej filmovej trilógie. (ČSFD)

Reklama

Reklama