Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 5 h 21 min (Minutáž: 32–52 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (164)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

NOOO, DAT'S NOT DA WAAAY! *Jar Jar Binks angry noises intensifies*.... Rosario Dawson je jako Ahsoka vlhkej sen, ale jinak seriál jede v těch samejch neoriginálních kolejích. To že je seriál populární mě reálně fakt nezajímá. Finální satisfakce nulová.... 6,9 vibrátorů z beskaru z 10 ()

Motinski 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria pokračuje v zabehnutých šľapajach a každá epizóda funguje nezávislé od seba ako jedna samostatná misia. Prvé štyri časti na rovnakej úrovni, no keď sa prehupneme do druhej polovice ide to stále k lepšiemu až do finále po ktoróm je jasné že išlo o udalosť roka a najlepšie Star Wars od Rogue One. Veľa známych postáv, na seriál výnimočné dobré efekty, výprava a pomaly sa z Mandaloriana stáva jeden z mojích obľúbených projektov. 9/10 ()

Reklama

animaxis 

všechny recenze uživatele

U Mandaloriana se mi líbila už první série, i když jsem z ní asi nebyl tolik odvařený jako většina fanoušků Star Wars. Ale sakra, ta druhá už je totální nátěr i pro mě =D První dva díly považuji spíš za takový lehký rozjezd, po kterém se ale odstartuje série událostí, během kterých mé srdce jednoduše plesalo radostí. Přítomnost postav z filmů nebo jiných seriálů vůbec nepovažuji za fan service, ale za velmi povedené rozvětvování děje do sfér, které jsem po první sérii upřímně moc nečekal. A co víc, opravdu jsem při sledování této série cítil takové to "kouzlo", které ze Star Wars v posledních letech spíš vymizelo (a to mám mimo epizody IX novou trilogii vlastně celkem rád). Takže i když jsem po ohlášení asi sta nových seriálů z tohoto světa spíš vyděšený, po zhlédnutí tohoto skvostu si říkám, že je přece jenom určitá naděje, že by to Disney mohl nějak ukočírovat. Především pokud u toho budou Fevrau s Filonim. Samozřejmě jsem ale zvědavý, jak si s touto tématikou pokud možno svobodně a bez diktátu až příliš málo riskujícího Disneyho a hlasitých rozmazlených fandů, kteří si za posledních pár let navykli hlasitě nadávat pokaždé, když nějaký Star Wars film nebo seriál nedopadl úplně přesně podle jejich představ, jiní tvůrci. ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že druhá série je v porovnání s první úplně někde jinde. Pocitově jednička obnášela jen toulání se po galaxii, chytání zločinců, či řešení vesnických problémů. Dvojka provedla neskutečný posun a téměř každý díl této série Mandaloriana přinášel mnoho skvělých inovací, postav, narážek či zvratů. Děj se čím dál víc napojuje nejen na hlavní filmy. Beze srandy autoři dokázali spravit pachuť z nové trilogie a co víc, zvládli značku Star Wars dostat zase mezi elitu. Teď jen věřit, že ještě nedosáhli vrcholu a že se celkově Disney ponaučilo ze svých chyb. ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,PÍSNĚ EONŮ MINULOSTI VYPRÁVÍ O BITVĚ MEZI MANDALOREM VELKÝM, A ŘÁDEM ČARODĚJŮ, ZVANÝCH JEDIOVÉ. DLE KRÉDA JE VE TVÉ PÉČI. MUSÍŠ HO SHLEDAT S JEHO DRUHEM.“… /// Hned v úvodu je jasný, že tenhle svět i příběh mají kouzlo. Navíc je zajímavý sledovat, kdo všechno (z herců) se tady (byť na chvíli) objeví. Disney by se měl zamyslet, proč SW filmy nejsou tak zábavný, jako tyhle perfektní westernově – akční jednohubky! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Myslím, že Star Wars mě nemají čím překvapit. 2.) Mám v péči parchanta. /// Thx za titule „Kratos91“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (131)

Zajímavosti (97)

  • Kameny v ruinách starých jediských chrámů mají ve světě Star Wars velkou moc a význam a jsou inspirovány podobnými kamennými útvary v našem světě (jako je například Stonehenge). Ostatně rozestavění mnoha jediských staveb i kamenů v jejich ruinách tyto útvary připomíná. Nejinak je tomu i v ruinách chrámů na Tythonu a Ahch-To, kde je možné pomocí meditace na ústředním kamenu spojit svoji mysl se Silou, jako to udělal Luke Skywalker (Mark Hamill) ve filmu Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (2017) a Grogu v této epizodě. (Sidarius)
  • Herec Timothy Olyphant (Cobb Vanth) zde ztvárnil velmi podobnou postavu jako ve westernovém seriálu Deadwood (od r. 2004). Tato skutečnost podtrhuje westernové pojetí celého seriálu. (Sidarius)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama