Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 2

(série)
Trailer 1
USA, 2020, 5 h 21 min (Minutáž: 32–52 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (163)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Duo Jon Favreau a Dave Filoni zachránilo Star Wars! Pamatuji se, jak jsem zhruba touto dobou před dvěma lety viděl trailer na první sérii a nebyl jsem z toho bůhvíjak odvařený. Ale výsledek mě osobně úplně odpálil a i po zhlédnutí druhé řady tomu není jinak! Mandalorian si udržel vysoce nastavenou laťku a pokračuje v parádním představení. Nikdy jsem nebyl nějaký obří fanoušek ságy SW, ale díky tomuto počinu od Disney jsem se do toho univerza fakt malinko zažral. Krásné lokace, zajímavé dílčí zápletky, výborná akce s vymazlenou choreografií, nezapomenutelná hudba (ten hlavní motiv se mi opět bude ve hlavě přehrávat dost dlouho), chladný Mando v hlavní roli a v neposlední řadě Grogu AKA Baby Yoda (malý zeleňáček si to zase krade pro sebe). Závěr správně epicky bombastický, ty finální dva díly (rafinérie a útok na křižník) adrenalinová pecka. Opravdu málo mi chybí k plnému počtu. 8,5/10 ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian si zachovává atraktivitu a zároveň stíhá prohlubovat jednotlivé postavy. Favreau pomalým odhalováním zvedá laťku až v závěru fandům vypadne huba z pantů. Triky jsou srovnatelné s klasickými filmy v tom dobrém i špatném. Některé z epizod jsou čistým fanservisem ať už jde o Bobu nebo o Ashoku. Hlavním tahounem série ale zůstal mlčenlivý Grogu a mám trochu obavu jak si Mando povede až už v seriálu nebude. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian těží ze dvou věcí, které seriálový průmysl postupem času zavrhnul a přestal točit - krátké díly kolem 30 minut, aniž by to byl sitcom a žánr čistokrevný western pro chlapy. Ve vesmírných kulisách, s přiměřeně minimalistickými herci, hudbou alá Moricone a vesmírnými kulisami to funguje na výbornou. Tentokrát přidali peníze a je to o trochu víc epičtější a vůbec to není na škodu. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ideální verze seriálových Star Wars. Takhle jsem si u SW nemlaskal od druhého K.O.T.O.R.. Jak byla první série western s trochou Star Wars, tak teď už to jsou Star Wras jaké by měli být. Snad to vydrží i do další série a dalších kupy navazujících seriálů (moc tomu nevěřím). Teď ale nezbývá než si užívat návrat toho, co jsme měli kdysi tak rádi. 90% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to několik úžasných momentů, dojemných situací a perfektní akce, přesto je můj dojem po zhlédnutí druhé série zlehka rozpačitý. Tohle všechno jsem již viděl zhruba před rokem a žádná přidaná hodnota, která by to zvedla, nebo aspoň udržela na loňské kvalitě se nekonala. Mando konečně ukázal svoji tvář, ale to mně k (nej)vyššímu hodnocení zdaleka nestačilo. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (101)

  • Žeriav, ktorý v úvode vyťahuje Razer Crest z vody, je prerobené imperiálne kráčadlo AT-AT, ktoré poznáme už z originálnej trilógie. (ČSFD)
  • Člen štábu, kterého bylo možné zahlédnout v čase 18:04, byl pár dnů po premiéře na Disney+ digitálně odstraněn. Takže zpětně už se na něj můžeme podívat pouze na fotkách a videích, které lze dohledat na internetu. (Hlubinix)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama