Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a Dítě cestují na místo, kde stával prastarý chrám. (Disney+)

Recenze (74)

in_deed odpad!

všechny recenze uživatele

Doposud jsem to toleroval, ale tenhle díl s tím zašel do úplného extrému. Stormtroopers jsou absolutně bezmozkovití NPCs, kteří střílejí buď několik metrů vedle anebo nestřílejí raději vůbec. Hlavní hrdinové jsou nezranitelní a porážejí celé pluky nepřátel najednou. Mám čím dál větší dojem, že ten seriál je spíše jakousi karikaturou. A to včetně hereckých výkonů. ()

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney+ || Rodriguez byl od začátku vhodná posila do utahané minisérie a doufám, že tvůrce napadlo dát mu další epizody pro třetí sérii. Ví totiž jak má podat akci, napětí a postavy. Stále je to jenom kus z příběhu odehrávající se na jedné planetě, ale tentokrát se to dá nazvat jako dlouhá akční scéna s nečekaným koncem. No dobře ne úplně nečekaným, ale takový ten "chci vidět další epizodu". Což je věc, která 4 prvním epizodám zoufale chyběla a jejich absence by příběhu jen prospěla. Jen tak dál. 90%. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu nevyrovnaná akční jízda s představením staré známé tváře, která je patřičně charizmatická tak jako kdysi. Grogu doplnil palivo a jede se dál. Snad jen poskakování s troopery mezi kameny bylo tak trochu chaotické a technicky ne příliš povedené. Pořád má ale i tak příběh zatracený spád, uvídíme co finále. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rodriguez je z epizody znát. Akcí nabitá epizoda ale vůbec nepřesvědčila, protože to bylo až příliš hnaný na cool záběry. Mando běhal sem a tam, Stormtroopeři běhali a lítali sem a tam a celé to nemělo ani hlavu ani patu. Akce nudila, byla tam přidaná jen pro wow efekt. Na konci místo nadšení přišla spíš úleva, že už to mám za sebou. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pri úvodných minútach som sa trocha bál, že to skĺzne do nejakej mystickej roviny, avšak Rodriguez ma rýchlo vyviedol z omylu. Celá epizóda je jedna akčná jazda odohrávajúca sa v ruinách prastarého chrámu. Boba Fett zažil nenormálny návrat a zvedavosť o jeho samostatný seriál značne narástla. Pred finále je to nastavené skvele. 100% Disney plus ()

Galerie (11)

Zajímavosti (9)

  • V této epizodě se poprvé v akci představili tzv. Dark Troopeři – Impériem speciálně navržení smrtící bojoví droidi, kteří se vůbec poprvé objevili v dnes již nekanonické videohře „Star Wars: Dark Forces“ z roku 1995. (TwoFace)
  • Runy, které jsou vidět kolem kamene na Tythonu, když se s ním spojí Grogu, jsou jediské runy, které již byly použity ve hrách ze světa Star Wars a také v seriálu Star Wars: Povstalci (od r. 2014). Runy jsou inspirovány výtvarným návrhem, který vytvořil Ralph McQuarrie již pro film Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977). I přesto, že význam písmen jednotlivých run je znám, tak nejsou bohužel na kameni na Tythonu dost dobře vidět, aby bylo možné text „přeložit“. (Sidarius)

Reklama

Reklama