Reklama

Reklama

VOD (1)

Aby mohl bojovat proti zbytkům Impéria, musí Mandalorian vyhledat pomoc starého nepřítele. (Disney+)

Recenze (60)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dle mého názoru naprosto skvělá epizoda. Scéna s transportem mi připomněla westernové vlakové honičky, nebo například loupež coaxia z Solo: A Star Wars Story, scéna v jídelně pak zase nějaké špionážní/válečné filmy, třeba barové sekvence z Tarantinových Panchartů. Příběh nikterak nevázl, Hess sice rozhodně nebyl zrovna nejbystřejší, ale to už tak ve filmech a seriálech bývá, Din konečně otevírá oči a zbavuje se duševních pout, Boba naštěstí nijak nezastiňuje Dina, čehož jsem se trochu obával, no a samozřejmě Bill Burr ukázal, že opravdu umí hrát! Byl jsem velmi mile překvapen. A Fennec Shand, ač měla velice malou roli, byla také výborná. Její všeříkající výrazy při první scéně s Mayfeldem mě opravdu rozesmály. VFX se vrátily na špičku, rozhodně lepší, než byly v minulé epizodě. Akce plynulá, přehledná, výborně natočená. Samozřejmě plus punkt za seismic charger, potěšilo to mé uši. Klobouk dolu před Rickem Famuyiwou, zatím jeho nejlepší epizoda. Jen tak dál. A “jen tak dál” platí i pro Star Wars, tenhle seriál dal značce nový dech a včerejší Disney Investor Day vypadal velice nadějně a slibně. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo kulervoucí. Až na ty chudáčky vesničany, což jsou samoz. asiaté...jak jinak.:-/ A pojem juggernaut se k těm robustním transportérům fakt hodí. Připoměly mi Rogue One a SW III. Scéna, ve které Mayfeld postupně bobtná vzteky při rozhovoru se svým bývalým velitelem, kde se rozebírá Operace škvarek aka Spáleniště, tzv. Císařův poslední Rozkaz, dle mého naprosto debilní a nesmyslný (čehož jsme svědky v SW Battlefront II 2017) je top, ALE co mě nejvíce dostalo a zařval jsem u toho jak malej harant, bylo vypuštění seismické nálože z SW II. Ten zvuk, co kdysi burácel v kinech, totálně žeru! ;-) ()

Reklama

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaváhání předchozího dílu odpuštěno. Nová lokace, zajímavé pojetí (vlastně chvilku kopali "za druhou stranu") a příjemný zvrat v jídelně. Opět se do 35minut podařilo vtěstnat skvělou atmosféru nové planety (vykreslit i vztah lidí k impériu/těžařům), tuny akce a přitom připravit základ pro (snad) velké finále! Extra se mi líbilo propojení úvodních (Moff) a závěrečných (Mando) slov. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další řemeslně kvalitní epizoda, na kterou bych si zašel do kina. Ale je tu i pár nesrovnalostí. Třeba Mayfelda jsem si z první série pamatoval jako vrcholně odpudivýho šmejda, ke kterýmu jsem pociťoval div ne skutečnou nenávist:)) A tady je to najednou sympaťák roku. Tak to je na můj vkus hodně velkej charakterovej skok. Naopak potěší záporácký ksicht Richarda Brakea, kterýho si budete vybavovat z prvního Kingsmana i z Batman začíná. Ovšem o jiném, mnohem očekávanějším "ksichtu", to zas tak moc říct nemůžu, protože mi připadá, jako kdyby se sem vyloupl přímo z úplně jiného známého seriálu...:)) Díl je jinak plnej napínavý akce, ale směrem k celkovýmu příběhu se toho tady zas tak moc nestane, což je zvláštní, když se blížíme ke konci. Přijde mi, že toho do poslední epizody zbývá vyřešit ještě hodně a že už na to všechno nebude čas... Cliffhanger nás nemine, to je jistý, tak uvidíme, v jakým bodě nás Favreau a spol zanechají tentokrát. // Filmový, seriálový i jinak popkulturní články a zajímavosti čtěte na instagramu, profil instageek_cz !:) ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně jedna z nejlepších částí série, hlavně díky lince Manda a Mayfielda. Scéna s imperiálním důstojníkem mi hodně připomínala Hanse Landa z Hanebných panchartů a navíc do toho hrálo napětí díky Mandovu odhalení. Ještě že je tam všechny vystříleli, aby nikdo neznal jeho tvář, teda až na Mayfielda, u kterýho jsem proto tak trochu čekal, že se při útěku hrdinně obětuje, aby mohl Mando utýct a jeho tvář zůstala pořád neznámá ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Monológ, ktorý v závere epizódy prednesie Din Djarin (Pedro Pascal) Moffovi Gideonovi je rovnaký, aký predniesol Gideon v epizóde The Reckoning (S01E07). (ČSFD)
  • Když jsou zneškodněni piráti, kteří chtěli zničit vůz převážející výbušniny, sleze Din Djarin (Pedro Pascal) dovnitř vozu. Poté se za ním poklop sám zavře. (Duoscop)
  • Boba Fett zničí v závere dve TIE stíhačky pomocou seizmických naloží, ktoré vypustí zo svojej lode Slave I. Rovnakým spôsobom sa jeho „otec“ Jango Fett snažil zbaviť Obi-Wana (Ewan McGregor), ktorý prenasledoval Slave I v Star Wars: Epizóda II - Klony útočia (2002). Zaujímavé je tiež, že sa toho zúčastnil aj Boba Fett, vtedy ešte ako malý chlapec. (ČSFD)

Reklama

Reklama