Reklama

Reklama

VOD (1)

Aby mohl bojovat proti zbytkům Impéria, musí Mandalorian vyhledat pomoc starého nepřítele. (Disney+)

Recenze (60)

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaváhání předchozího dílu odpuštěno. Nová lokace, zajímavé pojetí (vlastně chvilku kopali "za druhou stranu") a příjemný zvrat v jídelně. Opět se do 35minut podařilo vtěstnat skvělou atmosféru nové planety (vykreslit i vztah lidí k impériu/těžařům), tuny akce a přitom připravit základ pro (snad) velké finále! Extra se mi líbilo propojení úvodních (Moff) a závěrečných (Mando) slov. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vždy super vidět Billa Burra, ten chlap je super. Měl jsem z epizody jiný pocit než celé dosavadní sezóny. Bylo to syrovější, ucelenější, zemitější. Akční složka byla oproti minulé epizodě také značně odlišná. Rodriguez hrál hodně na wow efekt a kašlal na nějaké propojení. Proto to za moc nestálo. Zde přišlo i na správné uchycení. Akce měla cíl, choreografii. Nebylo to jen bezduché naparování. I když ani tady se neobešli bez klasické záchrany na poslední chvílí, tolik mě to nerozčílilo. Dobrá práce a těším se na závěrečné zúčtování. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo kulervoucí. Až na ty chudáčky vesničany, což jsou samoz. asiaté...jak jinak.:-/ A pojem juggernaut se k těm robustním transportérům fakt hodí. Připoměly mi Rogue One a SW III. Scéna, ve které Mayfeld postupně bobtná vzteky při rozhovoru se svým bývalým velitelem, kde se rozebírá Operace škvarek aka Spáleniště, tzv. Císařův poslední Rozkaz, dle mého naprosto debilní a nesmyslný (čehož jsme svědky v SW Battlefront II 2017) je top, ALE co mě nejvíce dostalo a zařval jsem u toho jak malej harant, bylo vypuštění seismické nálože z SW II. Ten zvuk, co kdysi burácel v kinech, totálně žeru! ;-) ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně jedna z nejlepších částí série, hlavně díky lince Manda a Mayfielda. Scéna s imperiálním důstojníkem mi hodně připomínala Hanse Landa z Hanebných panchartů a navíc do toho hrálo napětí díky Mandovu odhalení. Ještě že je tam všechny vystříleli, aby nikdo neznal jeho tvář, teda až na Mayfielda, u kterýho jsem proto tak trochu čekal, že se při útěku hrdinně obětuje, aby mohl Mando utýct a jeho tvář zůstala pořád neznámá ()

papuchalk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejvtipnější díl u kterýho jsem se dost nasmál. Jak zabijou toho velitele přímo v kantýně :D Bill Bur prokázal komediální talent. Čert vem logiku, proč je terminál s tajnými informacemi v nějaký jídelně vojáků.. a jaktože Mandův ksicht prošel skenem terminálu.. no blížíme se do finále a je to tuze znát. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Mayfeld v konverzácii označí Dieťa (Grogu) ako „malého zeleného priateľa“ (little green friend). Rovnaké označenie použil Palpatine (Ian McDiarmid) na Yodu v Epizóde 3 - Pomsta Sithov (2005). (ČSFD)
  • Prvá epizóda seriálu, v ktorej sa neobjaví Grogu (známy ako Dieťa alebo Baby Yoda). (ČSFD)
  • Boba Fett zničí v závere dve TIE stíhačky pomocou seizmických naloží, ktoré vypustí zo svojej lode Slave I. Rovnakým spôsobom sa jeho „otec“ Jango Fett snažil zbaviť Obi-Wana (Ewan McGregor), ktorý prenasledoval Slave I v Star Wars: Epizóda II - Klony útočia (2002). Zaujímavé je tiež, že sa toho zúčastnil aj Boba Fett, vtedy ešte ako malý chlapec. (ČSFD)

Reklama

Reklama