Reklama

Reklama

VOD (1)

Aby mohl bojovat proti zbytkům Impéria, musí Mandalorian vyhledat pomoc starého nepřítele. (Disney+)

Recenze (60)

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále lepšie a lepšie.Perfektné od začiatku do konca. Celý diel bol napínavý. Vychutnal som si tento diel naplno. Od finále očakávam veľmi veľa lebo táto časť nás na finále dostatočne navnadila. A bol by som rád keby sa tieto postavy objavovali stále ako tým ostali pokope čím dlhšie lebo sa mi na nich veľmi dobre pozerá. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Na to aby sa Mando dostal k malému potrebuje imperiálne súradnice generálovej lode a tie sa dajú získať iba z imperiálneho počítača a tak musia nájsť imperiála, ktorý ich k nemu dovedie. Našťastie jeden starý známy je po ruke a tak sa skupinka hrdinov ide pokúsiť o nemožné. Prevedenie: Ešte ani pri jednej časti z druhej série som ani minútu nepochyboval o tom, že dám plné bodové hodnotenie. Inak tomu nie je ani teraz. Časť plná akcie, emócií a hlavne vedľajších postáv, ktoré neuveriteľne bavia. 96% ()

Reklama

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradoxom je, že sa jedná u mňa (zatiaľ) o celkovo najlepšiu epizódu seriálu, a zároveň je to prvá epizóda, kde sa neobjavil náš zelený priatelíček. A nie som tu jediný, kto má takéto pocity z "Chapter 15: The Believer". Presne takto by som si vedel Mandaloriana predstaviť, keby sa dejová linka s Groguom skončila. Ako ja ho mám rád aj seriál je parádny, len už cítim, že by sa to malo posunúť ďalej. Fakt nechcem, aby témou celého seriálu bol Grogu a záležitosti s ním súvisiace. Dúfam, že vo finále ho Mando predá do rúk Ahsoky, čo by bolo skvelou témou pre jej už oficiálne oznámený seriál. Zároveň by sa v tretej sérii "The Mandalorian" mohli riešiť iné veci, napríklad samotní Mandaloriania, ktorých tu už bolo bohato veľa. ()

papuchalk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejvtipnější díl u kterýho jsem se dost nasmál. Jak zabijou toho velitele přímo v kantýně :D Bill Bur prokázal komediální talent. Čert vem logiku, proč je terminál s tajnými informacemi v nějaký jídelně vojáků.. a jaktože Mandův ksicht prošel skenem terminálu.. no blížíme se do finále a je to tuze znát. ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle bylo kulervoucí. Až na ty chudáčky vesničany, což jsou samoz. asiaté...jak jinak.:-/ A pojem juggernaut se k těm robustním transportérům fakt hodí. Připoměly mi Rogue One a SW III. Scéna, ve které Mayfeld postupně bobtná vzteky při rozhovoru se svým bývalým velitelem, kde se rozebírá Operace škvarek aka Spáleniště, tzv. Císařův poslední Rozkaz, dle mého naprosto debilní a nesmyslný (čehož jsme svědky v SW Battlefront II 2017) je top, ALE co mě nejvíce dostalo a zařval jsem u toho jak malej harant, bylo vypuštění seismické nálože z SW II. Ten zvuk, co kdysi burácel v kinech, totálně žeru! ;-) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Boba Fett vyhlási, že členovia ISB (Imperiálny bezpečnostný úrad) by mohli rozpoznať jeho tvár. Je to logické, pretože Boba je klonom Jango Fetta, rovnako ako všetci klonoví vojaci, a tak má pravdepodobne najrozšírenejšiu tvár v galaxii. (ČSFD)
  • Mayfeld v konverzácii označí Dieťa (Grogu) ako „malého zeleného priateľa“ (little green friend). Rovnaké označenie použil Palpatine (Ian McDiarmid) na Yodu v Epizóde 3 - Pomsta Sithov (2005). (ČSFD)
  • Když jsou zneškodněni piráti, kteří chtěli zničit vůz převážející výbušniny, sleze Din Djarin (Pedro Pascal) dovnitř vozu. Poté se za ním poklop sám zavře. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno