Reklama

Reklama

VOD (1)

Aby mohl bojovat proti zbytkům Impéria, musí Mandalorian vyhledat pomoc starého nepřítele. (Disney+)

Recenze (60)

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney+ || Konečně se do Mandaloriana vkradlo nějaké napětí. Můžu říct, že velmi intenzivní napětí. Celá epizoda je opět jedna velká akční scéna, tentokrát však lépe natočená než v úvodních dílech. Chválím spolupráci mezi postavami, které mezi sebou koněčně budují vzájemný vztah než jen "pomůžuti a už tě nikdy neuvidím". Sice by to chtělo na předposlední epizodu větší tah na branku, stále mám totiž pocit, že jsme teprve za druhou půlkou, no alespoň se nezpomaluje. Bohužel se obávám, že závěrečný díl skončí téměř stejně jako v první sérii a budeme muset zase čekat na třetí. Záporák, kterého už známe, má stále málo prostoru a až moc s ním šetří. Každopádně Rick Famuyiwa se zařadil mezi čtveřici nejlepších režisérů seriálu. 90%. ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále lepšie a lepšie.Perfektné od začiatku do konca. Celý diel bol napínavý. Vychutnal som si tento diel naplno. Od finále očakávam veľmi veľa lebo táto časť nás na finále dostatočne navnadila. A bol by som rád keby sa tieto postavy objavovali stále ako tým ostali pokope čím dlhšie lebo sa mi na nich veľmi dobre pozerá. ()

Reklama

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaváhání předchozího dílu odpuštěno. Nová lokace, zajímavé pojetí (vlastně chvilku kopali "za druhou stranu") a příjemný zvrat v jídelně. Opět se do 35minut podařilo vtěstnat skvělou atmosféru nové planety (vykreslit i vztah lidí k impériu/těžařům), tuny akce a přitom připravit základ pro (snad) velké finále! Extra se mi líbilo propojení úvodních (Moff) a závěrečných (Mando) slov. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Na to aby sa Mando dostal k malému potrebuje imperiálne súradnice generálovej lode a tie sa dajú získať iba z imperiálneho počítača a tak musia nájsť imperiála, ktorý ich k nemu dovedie. Našťastie jeden starý známy je po ruke a tak sa skupinka hrdinov ide pokúsiť o nemožné. Prevedenie: Ešte ani pri jednej časti z druhej série som ani minútu nepochyboval o tom, že dám plné bodové hodnotenie. Inak tomu nie je ani teraz. Časť plná akcie, emócií a hlavne vedľajších postáv, ktoré neuveriteľne bavia. 96% ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vždy super vidět Billa Burra, ten chlap je super. Měl jsem z epizody jiný pocit než celé dosavadní sezóny. Bylo to syrovější, ucelenější, zemitější. Akční složka byla oproti minulé epizodě také značně odlišná. Rodriguez hrál hodně na wow efekt a kašlal na nějaké propojení. Proto to za moc nestálo. Zde přišlo i na správné uchycení. Akce měla cíl, choreografii. Nebylo to jen bezduché naparování. I když ani tady se neobešli bez klasické záchrany na poslední chvílí, tolik mě to nerozčílilo. Dobrá práce a těším se na závěrečné zúčtování. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (11)

  • Vůbec první epizoda seriálu, ve které se neobjeví malý Grogu (Baby Yoda). (TwoFace)
  • Boba Fett (Temuera Morrison) prohlásí v této epizodě, že se nemůže zúčastnit infiltrace imperiální základny, protože by mohli poznat jeho obličej. Není to samozřejmě proto, že by někdo znal obličej Boba Fetta, ale proto, že by starší imperiální důstojníci mohli poznat obličej, který měli všichni klonoví vojáci (Clone Troopers), kteří tvořili armádu Republiky a také Impéria (při jeho vzniku a ještě mnoho let poté), než byli postupně nahrazeni klony z jiných genetických zdrojů nebo častěji obyčejnými lidmi. (Sidarius)
  • Mayfeld v konverzácii označí Dieťa (Grogu) ako „malého zeleného priateľa“ (little green friend). Rovnaké označenie použil Palpatine (Ian McDiarmid) na Yodu v Epizóde 3 - Pomsta Sithov (2005). (ČSFD)

Reklama

Reklama