Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (125)

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler: Luke jak ho známe. Uvážlivé pomalé pohyby, jeho úsměv, tvář. Jako by se zastavil čas a opět se dívám na Návrat Jedi. Opravdu je to návrat do dětských dob. Hamil zamlada. A to pomrkávání po fanoušcích nekončí. Sundání helmy a Mando kouká svýma vlastníma očima na malého - otec a syn. Jediné, co mi v této epizodě chybělo, to byly závěrečné titulkové obrázky. ()

Fearghast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holly balls to bylo strašné - taková hromada nedodělaných scén, střihů, CGI místy úplně otřesné ... když nemám prostředky, protože jsou scenáristi a lidi dělající 3D modely s Covidem doma, tak to finále snad týden nebo měsíc odložím. Jestli je tohle všechno co dokáže Mandalorian nabídnout, tak pevně doufám, že třetí serii už nebude. Scéna po titulkách je extrémně vtipná - naklusat do sálu, všechny vystřílet a vítězoslavně dosednout na trůn zcela liduprázdného sálu ... a pak co? Posedí si 5 minut, oddechnou, vezmou mop a začnou s úklidem mrtvol? PS: To s tím neustálým sundáváním helmy už je trapné. ()

Reklama

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vau, emoční maximum. Tohle jsem opravdu nečekal. Skoro dokonalý závěr. Cítil jsem tam starou dobrou trilogii a zároveň i nádech "první epizodoy- Skrýté hrozby". Mělo to všechno a ještě něco navíc. Snad nebude třetí serie mít stejně nudný a nelogický začátek a začne tam kde tento díl skončil. PS: vyčktejte na konec titulků ;-) ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zklamání z některých novějších filmů je kompletně pryč, to co ony nezvládly, vynahradil The Mandalorian a to na výbornou. Epické, dojemné, překvapivé, tedy přesně takové, jaký by závěr řady měl být. Plus je nutné zmínit, že vizuální efekty v seriálech ušly hodně dlouhou cestu a opravdu si nezadají s filmovými kolegy. A mimochodem, byť chápu, že ne každý je fanda The Mandaloriana, tak hodnocení jednou hvězdičkou považuji za smutnou snahu získat si pozornost, rozhodně ne férové hodnocení. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konecne vydarena cast, hodna sveta SW. Presne tak uletene, ako este mozeme privierat oci a vsetko pekne "spapat". :) Zabavne a to je to najhlavnejsie plus. Cakal som, ze v celej serii uvidime viac ako len dvoch jedi-ov. Ti, ktorych sme videli vsak neboli ziadne orezavatka. Troska toho pribehu. Spokojnost. Skoda, ze predosle casti nedosahovali tejto urovne. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (19)

  • V scéne, keď si Luke Skywalker skladá kapucňu, hrá jeho zvučka z originálnej trilógie. (ČSFD)
  • Lukea Skywalkera si zahral samotný Mark Hamill, pričom jeho tvár bola digitálne omladená. (ČSFD)
  • Čepeľ svetelného meča, ktorý používa Luke Skywaler, pripomína tvarom meče, ktoré sa objavovali v originálnej trilógii. Tieto svetelné meče mali čepeľ, ktorá tvarom pripomínala klasické meče. V prequeloch, ako aj v sequeloch mali naproti tomu svetelné meče čepele širšie, s kruhovým prierezom a oblým hrotom. (ČSFD)

Reklama

Reklama