Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (125)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tým se dává dohromady a záchranná mise může začít. Naštěstí se u této epizody nikam nespěchalo. Tvůrci si dali záležet na choreografii soubojů, i správnému dialogu. Krásně to plynulo, dostali jsme cylony, Starbuck pilotovala vesmírnou stíhačku a na závěr přišel moment, který bude v nejbližších dnech a týdnech plnit všechny weby, stránky a memy. Vydařené ukončení druhé sezóny. Podívejte se i na potitulkovou scénu, zjistíte jaká postava bude mít realizovaný nejbližší spinoff. ()

InJo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá epizoda je skvělá, ale těch posledních pár minut je tak esenciální fan service a nerdgasm, že se jim podařilo s přehledem zastínit asi úplně vše, co ten seriál zatím nabídl. Navíc to finále ani nepůsobí nikterak samoúčelně jako obdobná scéna v Rogue One. Prostě krása, z níž jsem byl nadšený a dojatý jako z těch nejlepších momentů filmových SW... ()

Reklama

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vau, emoční maximum. Tohle jsem opravdu nečekal. Skoro dokonalý závěr. Cítil jsem tam starou dobrou trilogii a zároveň i nádech "první epizodoy- Skrýté hrozby". Mělo to všechno a ještě něco navíc. Snad nebude třetí serie mít stejně nudný a nelogický začátek a začne tam kde tento díl skončil. PS: vyčktejte na konec titulků ;-) ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoiler: Luke jak ho známe. Uvážlivé pomalé pohyby, jeho úsměv, tvář. Jako by se zastavil čas a opět se dívám na Návrat Jedi. Opravdu je to návrat do dětských dob. Hamil zamlada. A to pomrkávání po fanoušcích nekončí. Sundání helmy a Mando kouká svýma vlastníma očima na malého - otec a syn. Jediné, co mi v této epizodě chybělo, to byly závěrečné titulkové obrázky. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po finále mám zvláštny pocit. Čakal som čosi iného. Samozrejme epizóda parádna, aj keď rozhodne nie najlepšia. Dúfal som v Ahsoku, no nečakane sa objavil Luke (k jeho vzhľadu sa fakt vyjadrovať nechcem). A skutočne to bol silný moment. Ale pravdepodobne sme sa rozlúčili s Groguom, aspoň čo sa seriálovej tvorby týka. Keby si ho vezme Ahsoka (a teraz sa budem opakovať asi už po miliónty raz), bola by pripravená fantastická pôdička pre jej seriál. No musím povedať, že tretia séria Manda je po tomto pre mňa veľkou záhadou. P.S.: Historicky prvá potitulková scéna v Star Wars bola podarená, avšak čakal som nejaký cliffhanger na pokračovanie, ktorý tu v podstate aj je, len na niečo iné. Nenechajte sa zmiasť názvom, malo by totiž ísť o seriál. Na Bobu sa veľmi teším! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (19)

  • Lukea Skywalkera si zahral samotný Mark Hamill, pričom jeho tvár bola digitálne omladená. (ČSFD)
  • Din Djarin (Pedro Pascal) pri súboji s Dark Trooperom prežije len vďaka tomu, že má nasadenú prilbu z beskaru. Keď sa mu snaží Trooper rozmlátiť hlavu, nedokáže prilbu rozbiť. Oberyn Martell, ktorého tiež hral Pedro Pascal, zomrel v Hry o tróny, keď mu jeho protivník rozdrvil hlavu. Zomrel preto, že si odmietol nasadiť prilbu. Zaujímavé je tiež, že v oboch súbojoch používal Pedro Pascal kopiju. (ČSFD)
  • Čepeľ svetelného meča, ktorý používa Luke Skywaler, pripomína tvarom meče, ktoré sa objavovali v originálnej trilógii. Tieto svetelné meče mali čepeľ, ktorá tvarom pripomínala klasické meče. V prequeloch, ako aj v sequeloch mali naproti tomu svetelné meče čepele širšie, s kruhovým prierezom a oblým hrotom. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno