Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 3
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (127)

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nehledě na to, že se v samotném závěru ukázal smysl všeho, co se ve třetí řadě Manda dělo a působilo tak roztříštěně, převládá po shlédnutí finále spíše zklamání. Třetí série zkrátka až moc přešlapovala na místě, zápletka s obnovou ztraceného domova Mandalorianů zdaleka natáhla tolik jako pátrání po původu malého Grogu, příběhové odbočky, ač úsměvné, byly nakonec spíše rušivé a samotné finále, byť velkolepé co do měřítka, bylo naprosto vyprázdněné po stránce emocí. A to ani nemluvím o tom, jak nezdravě často se tu scénaristé při budování příběhu spoléhají na náhody. Úplně na úroveň The Book of Boba Fett (pozn.: pro pochopení příběhu nelze vynechat) jsme sice neklesli, ale na Mandův standard je to pořád přeci jen málo. Kvituji poslední záběr, kterým by to celé klidně mohlo skončit a divák tak není mučen nějakým laciným cliffhangerem vycucaným z prstu na poslední chvíli. I tak bych byl ale rád, kdyby si Din Djarin ještě stihl napravit pověst a skončit v tom nejlepším. 6/10 ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian je super seriál a zvednutí Star Wars na úroveň nepřekonatelnou. Každá série je jedinečná přitom v podstatě je to jeden příběh a to co jsme na začátku nevěděli, jsme se závěrem 3 série dozvěděli. Samozřejmě i tak mám otázky a rád bych viděl to propojení s episodami a věřím, že to přijde. Věřím že tohle není konec a bude ještě nějaká série a nebo film. Hodně nám napoví také Ashoka, jelikož i ta byla hezky namotaná do příběhu. Uvidíme. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do třetí sezóny jsem se nedostával, řešila dokola tradiční mandalorianské krédo a polovičku (z) epizod obtěžkávala vyložená výplň. Někam zamířila až snaha sjednotit znesvářené kmeny a znovu osídlit/dobýt zdevastovaný Mandalore, přestože při tom Din Djarin především přisluhoval Bo-Katan Kryze (skvělá Katee Sackhoff)… a Grogu roztomile koukal, v této sérii naprosto bez role. No jo, jenže pak přišly závěrečné dvě kapitoly a nejlepší akční (hrané) Star Wars snad od Pomsty Sithů… ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je nejslabším počinem ze všech tří ale to neznamená že by byla špatná, jsou tam díly který si vyloženě užijete ale jsou tam bohužel i takové které člověka zas až tak nenadchnou. To se v případě předchozích dvou sérií u mě nestalo ani u jednoho dílu že by mě nebavil. Rozhodně ale stojí za shlédnutí stejně jako předchozí dvě a Boba Fett. Za mě 8.5/10. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V stručnosti by sa tretia séria dala označiť ako veľmi nevyrovnaná. Epizódy plné vaty striedali geniálne momenty a tak to pocitovo bolo veľmi na hojdačke. Záverečný "šprint" dvoch epizód však celkové dojmy ukotvil v pozitívnom smere. Nebolo len o Djarinovi, ale o Mandalorianoch ako celku, ako spoločnosti a ako kultúre, čo som si veľmi užíval. Fandím tomuto seriálu a teším sa na pokračovanie. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (40)

  • Tvůrci z Lucasfilm skutečně chápou a milují své fanoušky a vědí, že doslova čtou každou kravinu v jazyce Star Wars. Proto, když se objeví digitální obraz šéfa bezpečnosti Helgaita (Christopher Lloyd) na obrazovce v laboratoři, můžeme si zde přečíst: „This means nothing. However, fans may interpret the hell out of it.“ („To nic neznamená. Fanoušci si to však mohou vykládat po svém.“)
    (Veskoslav)
  • Projekt Necromancer byl tajný imperiální plán na přivedení císaře zpět pomocí klonování. Tento projekt byl zahájen již několik let před pádem republiky a první zmínku můžeme vidět 19 BBY v hoře Tantiss v seriálu Star Wars: Vadná várka (od r. 2021). (Veskoslav)
  • Kelleran Beq byl Mistr Jedi, který dohlížel na padawany, když procházeli zkouškami řádu. Měl přezdívku „The Sabered Hand“ a nehraje ho nikdo jiný než Ahmed Best, který hrál Jar Jar Binkse v prequelech. (Veskoslav)

Reklama

Reklama