Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3

(série)
Trailer 1
USA, 2023, 6 h (Minutáž: 33–59 min)

VOD (1)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

Vavča 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Din Djarin je zpět na cestě ke svým soukmenovcům a příběh nám pěkně epicky košatí, navíc ukazuje i rehabilitační program Nové republiky pro imperiální zbytky, a vděčných bodů by se tady dalo najít více. Rozhodně si nebudete moct stěžovat na nedostatek akce a děje, vesmírní piráti,  jeden záporák jenž má skrz naskrz černé nejen srdce. Grogu mi do settingu tentokrát úplně nesedí a podle mě by se to obešlo zcela bez něj, protože prostě mám určité názory na SWU a podle nich Jedi se popelí u Jediů, nebo někdo sám, než aby mu dělal Mandalorian babysitting, ale budiž. Katee Sackhoff je zpět a rozhodně její postava nabyla na větší důležitosti. Díly jsou svěží, nápadité a závěrečný dvojdíl je vyloženě epický. Hudba opět perfektně sedí. Pouze dodatek, stínová rada Impéria fajn, ale přece jen v rámci SWU má být existence Thrawna naprostým tajemstvím, ale je mi jasné, že to je příběhový ark pro nový Disney projekt Ashoka  kde se můžeme těšit na 8 dílů. ()

mm13 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No dobre no, finále to ako-tak zachraňuje. Ale aj tak je to celé príliš "bezstarostné", vyrozprávané len aby bolo. Nikto si tu s ničím extra neláme hlavu, niet tu jediného nápadu, nad ktorým by sa dalo čo i len uznanlivo pokývať hlavou. Také obyčajné, vlastne všedné, ničím mimoriadne. Žiadne skutočné prekážky, žiadne poriadne dilemy. Štvrtú sériu si môžu nechať! (i keď putovanie ústrednej dvojice v službách Republiky nie je vôbec zlý koncept, chcelo by to však najať poriadnych scenáristov, nie dovoliť, aby si s tým nejaký samozvanec robil čo chce a plnil si svoje infantilné sníčky... skoro úplne celý Star Wars Disney je taký, čomu sa tu vlastne čudujem!?) ()

Reklama

bobstock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nic neubralo z lesku helmy téměř neviděného Pedra Pascala (pokud se nemýlím, tak se v 3. sezoně objevil pouze ve flashbacku na 2vteřiny) a jeho zeleného skřítka. Opět akorát jednoduchý zbytečně nekomplikovaný příběh a naprosto skvěle zvládnutý velkoprodukční vizuál. Fakt nádherná práce, masky, prostředí, nejrůznější tvorečkové, akční scény. Chvála, chvála.. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

9/10. - Třetí série Mandaloriana se opravdu vydařila! Vše začíná šlapat už v prvních epizodách. Scénáristi skvěle pracují s postavami jako Bo-Katan, Mandem nebo Groguem a jejich vztahy. Seriál nás vystavuje skvělým napětím a výborně nasnímanou akcí. Je tu vidět, že tvůrci pracovali s vyšším rozpočtem. Vidíme více vesmírné akce, lokací (zejména Mandalore), lepší animace atd. Vrácí se nám téže i stejnojmenný záporák, kterého si neskutečně dává Giancarlo Espisito. Dále nehorázným způsobem jsem si užíval Mandaloriany a tu zápletku na znovuzískání Mandaloru a poslední dvě epizody byly naprostým peakem. Stále se nemohu nabažit toho jak to dál bude celý pokračovat. I když se za mě jedná o nejslabší sérii seriálu tak či onak ji mám neskutečně rád a Jon Favreau své dílo miluje a dává do toho vše. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Môj obľúbený seriál sa konečne po rokoch vracia späť. Priniesol 8 nových epizód. A každá z týchto epizód vo mne vyvolala iné pocity. Ale jedno čo majú všetky tieto epizódy spoločné je, že hlavnou postavou už nie je Din Djarin. Je to veľmi prekvapivé ale dej sa síce točí aj okolo neho, ale najmä sa teraz sústreďuje na Mandaloriánov ako celok. Nečakal som nič dobré, ale ono to nebolo až také zlé. Bolo to už také pekné rozprávkové Star Wars, s kvapkou násilia. Určite najhoršia epizóda bola bezkonkurenčne epizóda 6. Táto epizóda bola po prvé nudná a po druhé trápna. K tomu sa tam ešte objavili Lizzo s Jackom Blackom (dnes idem na Super Maria tak dúfam tam bude dobrý), oni dvaja boli veľmi katastrofická dvojica. Celý ten nápad, že sa Moff Gideon vráti je nekreatívne. Jednoducho je to presne to isté ako to bolo v druhej sérii. Akurát, že tu Gideon má beskarový oblek a má armádu imperiálnych "Mandaloriánov". Je veľmi fascinujúce, že Giancarlo Esposito hrá postavu Gusa Fringa (Breaking Bad) či Antona Castilla (Far Cry 6) rovnako ako Moffa Gideona. Nehovorím, že to je zle, ale on fakt vie ako hrať záporákov. Posledná epizóda vo mne vyvolala veľmi zmiešané pocity. Na jednu stranu to malo šmrnc, pretože nestáva sa vždy, aby ste videli Mandaloriánov tak pokope bojovať. A na druhú stranu ten koniec? Fúha, ten koniec bol fakt slabý. Niekto by proste mal pochopiť, že zakomponovať do drsného seriálu cute postavu (Grogu), môže narobiť takzvaný mišmaš. Ja mám rád Grogua, ale niekedy ako presne n konci tretej série, to bolo moc. Avšak môj celkový dojem z zatiaľ poslednej série je kladný. Ja som spokojný. Som zvedavý na Ahsoku no... ()

Galerie (92)

Zajímavosti (40)

  • „Skinny Pete“ mandalorian, jeden z přeživších, má ramenní chránič vyrobený z hlavy B2 Super battle droid. Můžeme to vidět ve scéně s podzemní flórou a jezírky. (Veskoslav)
  • Velitel ochranky Helgait (Christopher Lloyd) byl oficiálně členem Techno Union. Můžeme to vidět při zobrazení jeho profilu. Znak Techno Union je vidět vpravo dole. (Veskoslav)
  • Projekt Necromancer byl tajný imperiální plán na přivedení císaře zpět pomocí klonování. Tento projekt byl zahájen již několik let před pádem republiky a první zmínku můžeme vidět 19 BBY v hoře Tantiss v seriálu Star Wars: Vadná várka (od r. 2021). (Veskoslav)

Reklama

Reklama