Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vydává na důležitou cestu. (Disney+)

Recenze (73)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Maličký sa opäť dostal k Mandovi. Ako? To nikto nevie ale Mando nakoľko si pred ním dal dobrovoľne dole prilbu sa musí vykúpať v "Baniach Mandalóru", ktoré sú podľa všetkého zničené. Ale čo ak nie? Treba tam poslať droida a nikto lepší ako jeho kolega z prvej bitky o malého ho nenapadol. Prevedenie: Epické zakončenie druhej série je touto časťou absolútne poslané do kytek a ide sa znova ale tento raz idem na nôtu - Seriem na malého idem sa vykúpiť vo svojej sekte maskovaných dementov. Vidno, že scenáristom dochádzajú nápady a to že tam dávajú známe postavy z univerza už po tretí krát neurobí žiadny Wow efekt. 45% ()

Fanda.Boukal 

všechny recenze uživatele

Tak já vám nevím. Přijde mi to že nám tvůrci trochu zpanikařili a snažili se rychle vymyslet co vlastně bude dál. Epizoda je taková roztahana a rozházená všude možně. Reálně to působí jak příběh co sem si vymýšlel jako malý kluk nebo jako 3 epizody sestříhané do jedné. Snad to byl jen trošku chaotický uvod a dál už se to nějak srovná. ()

Reklama

Dex16 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando je zpět s roztomilým Groguem! A to opravdu ve velké palbě. 💣 Za pouhou jednu epizodu toho spolu stihli fakt hodně.🛸 Strašně mě baví ten vesmírný-westerno styl, dodává tomu výbornou atmosféru, kterou si vždy užívám, no a ta hudba? 🎶To je pohlazení po intergalaktické duši! 🌌 Ať už je tady další středa a my se můžeme vydat s našimi miláčky dál v jejich cestě. 🚶👽 ()

MoziMedve 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl je krátký a popravdě nic moc se v něm ani nestane. Nicméně je hezké vidét oblíbené postavy znovu v pozdějších dílech se tempo znovu rozjede. Co mě ale docela naštvalo je politika ze strany Disney+ kde evidentně očekávájí, že každý bude dělat domácí úkoly a sledovat každý jeden seriál co vypustí. Já jsem seriál a Boba Fettovi viděl, o tom to není, ale na začátku dílu není rekapitulace a ani během dílu nějak nezmíní co se mezi sérií 2 a 3 přihodilo. Tudíž pokud koukáte pouze na seriál Mandalorian tak musíte být při tomto dílu zmateni tím, kde vzal stíhačku, jak to že jsou zase spolu? Co se sakra stalo? Máte dělat domácí úkoli a koukat na další seriály kde 2-3 díly byli vyloženě o mandalorianovi a na začátku 3tí série Vám rozhodně budou chybet. Je to precedenc který se mi ani trochu nelíbí. ()

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě poněkud slabší rozjezd, který mě sice ze začátku povalil vlnou sentimentu, ale v průběhu jsem se nemohla ubránit pocitu, že je celý díl jaksi "poslepovaný". Žádná konzistentní příběhová linka a snaha o přivedení jedné z postav zpět "k životu" mě poněkud zklamaly, i když jsem opravdu velký fanda Mandaloriana. Snad se jedná pouze o rozjezdový díl a ty další budou o něco lepší. Jen upřímně doufám, že všichni, kdo se k Mandovi s 3. sérií vrátili, viděli Book of Boba Fett, protože bez něj si umím představit to obrovské zmatení z návratu jedné ikonické postavy. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • „Kalevala“, název planety, kterou Din Djarin (Pedro Pascal) a Grogu navštívili, aby viděli Bo Katan (Katee Sackhoff), má v našem světě jiný význam. Kalevala je název finské epické básně, příběhu obsahujícího zpívající čaroděje a mořské příšery. (mikki089)
  • Lebka zvířete v kovárně patří vyhynulému Mythosaurovi, který žil ve Vnějším okraji na Mandaloru. Během prvního dobývání Mandaloru za účelem obsazení a založení Mandaloru tak, jak jsme ho znali, byli tito tvorové loveni a vyhlazeni. Jejich lebka se stala symbolem Mand'alor – tradičního vládce všech mandalorianských klanů – planety Mandalore a samotných Mandalorianů po další generace. (Veskoslav)
  • Pirátská vlajková loď by měla být starý separatisický křižník, který jsme mohli vidět ve hrách „Star Wars: Republic Commando“ a „Star Wars: The Force Unleashed“. Znamená to, že piráti a jiná kriminální verbež převzala techniku Separatistů po skončení Klonových válek. (Veskoslav)

Reklama

Reklama