Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vydává na důležitou cestu. (Disney+)

Recenze (73)

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě poněkud slabší rozjezd, který mě sice ze začátku povalil vlnou sentimentu, ale v průběhu jsem se nemohla ubránit pocitu, že je celý díl jaksi "poslepovaný". Žádná konzistentní příběhová linka a snaha o přivedení jedné z postav zpět "k životu" mě poněkud zklamaly, i když jsem opravdu velký fanda Mandaloriana. Snad se jedná pouze o rozjezdový díl a ty další budou o něco lepší. Jen upřímně doufám, že všichni, kdo se k Mandovi s 3. sérií vrátili, viděli Book of Boba Fett, protože bez něj si umím představit to obrovské zmatení z návratu jedné ikonické postavy. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro děti asi dobré. Pro fanoušky SW zklamání.  Herzní epizoda stylu "leť na planetu A, zjisti jméno města, vrať se pod město a splň misi". Jinak žádný příběh, žádná logika. Odmyslete si kostým a Grogu a zjistíte, že to nemá hlavu ani patu. A ten úvod byl teda trapárna, každý na zádech trysky, raketomet ale musí přiletět Mando. Jako proč? A pirát kapitán "černý perly" to bylo zase co? :( Ukázka, jak dobrý byl Andor vedle téhle dětinské trapárny. ()

Reklama

Sebule 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tam!! Mandalorian je zpátky a nesmírně jsem se těšil. První díl jede od začátku do konce, představuje nám piráty a staré známé tváře. Opět vizuál je krásný, hudba je skvělá, ale děj se bude muset ještě dovyprávět trochu, protože bych se nedivil, kdyby nějací diváci byli zmatení. Jinak za mě nesmírná spokojenost zatím. Hodnocení: 8,5/10 ()

Dex16 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mando je zpět s roztomilým Groguem! A to opravdu ve velké palbě. 💣 Za pouhou jednu epizodu toho spolu stihli fakt hodně.🛸 Strašně mě baví ten vesmírný-westerno styl, dodává tomu výbornou atmosféru, kterou si vždy užívám, no a ta hudba? 🎶To je pohlazení po intergalaktické duši! 🌌 Ať už je tady další středa a my se můžeme vydat s našimi miláčky dál v jejich cestě. 🚶👽 ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemný úvod do třetí série. Zdaleka se nejedná o nejlepší epizodu seriálu, dokonce ani nejlepší první díl série, ale i tak dokázal tento díl skvěle zkombinovat vše, co máme na Mandalorianovi rádi, a předvedl nám solidní akci, humor, roztomilé momenty s Groguem, staré i nové více či méně bizarní rasy a postavy, propojení s širším Star Wars vesmírem i pokračování Mandalorianského mýtu. Jen bych se obešel bez těch dialogů plných expozice a vysvětlování, a naopak bych ocenil delší stopáž. 7.5/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (6)

  • Pirátská vlajková loď by měla být starý separatistický křižník, který jsme mohli vidět ve videohrách „Star Wars: Republic Commando“ a „Star Wars: The Force Unleashed“. Znamená to, že piráti a jiná kriminální verbež převzali techniku Separatistů po skončení Klonových válek. (Veskoslav)
  • Po příletu na Nevarro můžeme v pozadí vidět bílého protokolárního droida K-3PO. Tyto jednotky patřily mezi nejdražší na trhu a jasně to ukazuje, jak moc se Nevarro rozrůstá a obchodně kvete. (Veskoslav)
  • Stíny, které Grogu vidí, když cestuje s Dinem (Pedro Pascal) hyperprostorem, jsou Purrgilové – masivní vesmírné velryby, které cestují vesmírem a mají schopnost cestovat hyperprostorem. Je to poprvé, kdy se objevují v neanimovaných Star Wars. (mikki089)

Reklama

Reklama