Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3 (2023) (série)


Kapitola 18: Doly na Mandaloru (S03E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 18: The Mines of Mandalore (více)

VOD (1)

Mandalorian a Grogu prozkoumávají zničenou planetu. (Disney+)

Recenze (57)

jjjerry 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian mně bohužel přijde pro méně rozumově náročné publikum. Ten scénář nemá hlavu ani patu. Navzájem si protiřečí. Potřebuji bojového droida, sháním ho, nevadí vezmu astrobota, hele ono vlastně droida vůbec nepotřebuju. Grogu mně přijde trapný, stejně tak divná paní opravářka. Zlatý JarJar. Je to bohužel polestivé. Nestačí mně koukat na zboj Mandaloriana když je to totální nesmysl :/ ()

Jacques-ds odpad!

všechny recenze uživatele

Z vynikajícího seriálu se stala totální pitomost, která nemá co nabídnout. Star Wars tak přichází o poslední naději na záchranu. Stala se z toho retardovaná záležitost pro slabomyslný, která postrádá jakýkoliv napětí. Absolutní rezignace na konzistenci pravidel fikčního světa a jejich dodržování. Z hlavní postavy je hloupý Honza, co běhá sem a tam, jak scénář vyžaduje. A to, jak se vyřešila zápletka s droidem, je výsměch i těm posledním zbytkům logiky. Sbohem Mando, ty první dvě série byly v pohodě, ale tohle se vydržet nedá. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá pecka, kde dává každá vteřina smysl a naprosto jsem si jí užila. Navíc moc oceňuji větší prostor pro Katee Sackhoff. Přestože to její věcné sundavání helmy je pro mě dost těžké na rozdýchání. Vím, že je to fikce, ale štve to. Já když si blbě jenom sundám čepici, tak vypadám jako rozcuchaný koště... :( ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalsi gumaci, nevyhnutny cute Grogu-blabot a x-krat sfilmovany "svet v podzemi". Nebyt stretnutia "mytickej bytosti" v hlbinach, tak epizoda fakt nema co ponuknut. Je pravdou, ze serial ocenia takmer vylucne fanusikovia a znalci lore-u. Este jedna takto slaba epizoda a asi nebudem investovat do dalsich cas. ()

Darneth 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl a já stále nemůžu uvěřit, na co koukám. Dvě série vybudovaly fungující skvělý svět, Boba jej perfektně doplnil a já jsem si naivně myslela, že to vše bude pokračovat tam, kde Boba skončil. Místo toho se hlavní hrdina chová jako totální idiot, Grogu už taky ztrácí vtip a Bo-Katan dřepí celou dobu v depkách na trůně, aby pak Dina pořád jen zachraňovala. Zbytek je to jen ahoj, co chceš, díky, čau. Z vizuálu už se na zádel teda fakt neposadím a tak trochu se obávám, že tahle série bude stát totálně za prdlačku. Holt někdy to přijít muselo. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • V dobách rozkvětu vládci Mandaloru vládli systému, který čítal více jak 1 000 nezávislých světů. Proto se v období Klonových válek snažila jak Republika, tak Konfederace o přetažení sil těchto systémů na svou stranu. (Veskoslav)
  • Ruiny města, kde se nachází doly, je bývalé hlavní město Sundari. Poprvé jsme jej mohli vidět v Klonových válkách (od r. 2008) za vlády Satine Kryze, sestry Bo-Katan Kryze. (Veskoslav)
  • Tvorové žijící pod povrchem Mandaloru jsou Alamité. Primitivní humanoidní druh, který před čistkou žil na povrchu v neosídlených oblastech. (Veskoslav)

Reklama

Reklama