Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian navštíví svět plný blahobytu. (Disney+)

Recenze (68)

Veskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už mě to fňukání zdejších jednohvězdičkových "fanoušků" začíná srát a zejména naši slovenští "recenzenti" by neměli raději hodnoti....Dát jednu hvězdu fakt může jenom trouba, co si léčí frustraci z toho, že tam nepobíhá "baby Yoda a Disney všechno zničilo". Fakt čím dál horší komunita věčně brblajících a nespokojených lidí... Samotný díl velice dobře zpracovaný. Navíc zásadní okamžik ohledně samotného Mandaloru a jeho budoucnosti. A docela podstatné vysvětlení, co se stalo s droidy Konfederace po rozkazu 66 a následné deaktivaci. ()

Tomas.Abi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mandalorian si drží svou kvalitu a atmosféru i s touto , pro mě velmi zvláštní epizodou, která je takovým videoherním questem a lehkou detektivní zápletkou, kde máme Manda Dempseyho a Bo Katan Makepeaceovou, kteří vyřeší záhadu lusknutím prstu během dvou prostřihů a za to dostanou odměnu. Potěší i malá rolička Jacka Blacka, jako převychovaného Imperiála s jeho slaďoučkou královničkou, kteří si vládnou v nejdemokratičtějším a nejsladším království ve Vnějším okruhu a jsou sladcí jako cukrová vata. Takto si představuji prince Harryho s Meghan za 30 let, až budou vládnout na nějakém malém ostrůvku uprostřed oceánu. Tento díl byl velice uhlazený, hezký, úsměvný a určitě mě v mnoha momentech rozesmál. Hlavně v momentech, kdy parodoval sám sebe a celou dosavadní sérii. Příjemná jednohubka 3. série, která Vám dech nevyrazí a působí celkově nesourodě vzhledem k tématu. Konec, i přestože měl být zvratem série, mě moc nepřekvapil a po solidním souboji, který byl opravdu pěkný, přišlo předvídatelné klišé, kterému jsem se musel chtě nechtě nahlas vysmát. Ale celkově jde o kvalitní počin, i když z toho místy číší scénáristická lenost a zkratkovitost. Velkým plusem je to, že to drží celkový příběh pohromadě a scénáristé se vyvarovali dírám v ději a nelogičnosti postav. Děj plyne kupředu, i když jsme dostali něco, co jsme určitě nečekali. Jinak musím dát plus nápadu s postavou, která se nevzdává separatistických myšlenek a tvrdí, že ani Impérium a ani Nová republika nestojí za nic. ()

Reklama

Bender0101 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle (ne)bylo něco. Mandaloriani dostali zakázku na nic nedělání na Plaziru-15. Bo-Katan sem doráží taky, protože nějak ví, kam má letět. Din nepoznává flotilu, přesto, že byl účastníkem ukořistění jak lehkého křižníku, tak jednoho ze dvou bojových transportů. Epizoda obsahuje požehnaně hovadin a příhodností, nebudu vypisovat všechno, příklad: Jack Black je bývalý Imperiál, podle ústavy tedy planeta nesmí mít armádu, armáda nesmí do města a policie není ozbrojená. Najmout si Mandy/žoldáky a vést je jako "obranné jednotky" samozřejmě jde, jelikož nejsou armáda. Zároveň nemůžou do města, protože jsou...? Důvodem, proč Din a Bo mohou být ve městě ozbrojení, je, že jsou Mandaloriani... to ti mimo město taky! V 6. díle z osmi potřebujeme bizarní, trapnou a příšerně napsanou vedlejší misi ala Já, robot se strýčkem Festerem, Jackem Blackem a Lizzo, která neumí hrát, zato má ráda mimozemský petang se sviňkami... Kriste Ježíši. Mando samozřejmě nezareaguje na drobný detail, že je Ch. Loyd separatista, tedy člen organizace odpovědné za smrt jeho rodičů. Následuje mandí duel, který je koukatelný, jeho kontext bohužel hloupý. Bo-Katan nakonec přebírá Darksaber od Manda (linka s Dinem, vládnutím atd. prakticky skončila dřív než začala), což se mohlo stát ve třetí epizodě, nejpozději v páté. ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8/10. - Epizoda jako samotná se mi líbila. Konečně jsem z ní cítil tu správnou atmosféru dvou předešlých řad, kde Mando plnil své poslání skrz Grogua. Cameo Jacka Black nebo Christophera Lloyda mě dosti potěšil a jsem rád, že tu takový velikány mohl právě tenhle seriál ukázat, co mě ale na tyhle epizodě dosti vadilo byla stupidita scénáře. Nemluvím přesněji o lince skrz Porouchaný droidy, ta se mi naopak líbila a bavila mě. Chci spíše poukázat na fakt, že nám příběh ukaže skupinku Mandalorianu, kteři jsou na zmíněnou misi schopni, ale i přes to hlavní vladaři vyberou nuceně hlavní postavy, aby side quest udělali. Proč? Protože potřebujeme odvyprávět epizodu z jejich pohledu. Udělat to chytře, že třeba ta skupinka Mandalorianu zrovna někde je a nemůže zrovna misi udělat by alespoň zachránila ten můj pocit, že ti vládci jsou tak trochu stupidní. Když pomineme tenhle fakt, tak se mi celková výprava tohodle side questu líbila. Jen už nám zbývají poslední dvě epizody série a mi fakt nemáme jakýkoliv smysl nebo směr téhle série. Snad ty poslední dvě epizody dokážou ukázat, o co tu vlastně jde. ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím definitivně nejlepší díl ze všech, díl kterému nechybělo vůbec nic a konečně díl v kterém dostal Mando opět větší prostor, obsazení Jack Blacka a Christopher Lloyda bylo skvělé a do toho milion easter eggů a silný feeling prvních dvou sérií. Dávám 15/10 a značím to zatím rozhodně jako nejlepší díl třetí série ()

Galerie (1)

Zajímavosti (7)

  • Tvůrci z Lucasfilm skutečně chápou a milují své fanoušky a vědí, že doslova čtou každou kravinu v jazyce Star Wars. Proto, když se objeví digitální obraz šéfa bezpečnosti Helgaita (Christopher Lloyd) na obrazovce v laboratoři, můžeme si zde přečíst: „This means nothing. However, fans may interpret the hell out of it.“ („To nic neznamená. Fanoušci si to však mohou vykládat po svém.“)
    (Veskoslav)
  • Karthon byl vězeňský měsíc, na kterém se nacházelo vězeňské nápravné zařízení Karthon Chop Fields spravované Novou republikou. Místo sloužilo k likvidaci imperiální techniky. Během imperiální vlády byly některé materiály a zdroje z měsíce využity na stavbu druhé Hvězdy smrti. V roce 9 ABY byl zde vězněn Migs Mayfeld, byvalý imperiální sharpshooter (ostřelovač) a žoldák. (Veskoslav)
  • Odměna na Mon Calamari prince byla vypsána už před několika lety. Můžeme to vidět v 1. sérii, kdy Din Djarin (Pedro Pascal) hledá novou zakázku u Greef Karga (Carl Weathers), který je v té době ještě vůdce cechu nájemných lovců odměn. (Veskoslav)

Reklama

Reklama