Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian navštíví svět plný blahobytu. (Disney+)

Recenze (68)

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bráško počúvaj. Dajme to zrežírovať ženskej z Jurského svetu, hej presne tá čo bežala pred T-Rexom v opätkoch. Hmmmm, koho tu obsadiť? Ty kokos! To je nápad! Lizzo a Jack Black! O môj bože! Toto bude budú ľudia žrať. A čo keby, sme obsadili ešte toho týpka z Návratu do budúcnosti? Vidíš to, ja som ti hovoril, že som génius. Fuj, fuj a ešte raz fuj. Nie, toto už nie je Mando! Toto je nejaká divná fraška! Ono sa to ani nesnaží byť dobré! Proste Mando a Bo-Katan sa hrajú na side quest z Witchera trojky, a potom prídu do baru pre droidov. Nemáte poruchu sluchu. To reálne je bar pre droidov! Človek by si povedal, že bizarností už bolo dosť. Hej? Stále si to myslíte? Lebo nie, z nejakého dôvodu amatérska Lizzo korunovala Grogua za rytiera. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Pomoc, fakt ale už dosť. Toto je zahrávanie sa s peklom. Ja plánujem mať Manda v obľúbených aj po skončení tretej série. Nechcem už žiadnu zlú epizódu. Inak budem musieť vykonať rozsudok odstránenia Manda z obľúbených. Potom ale budem plakať. A ja nechcem plakať! ()

Dejvecd odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál je zatiaľ úplnou katastrofou, kedy ja ako divák nie som absolútne zainteresovaný do príbehu. A to už je, čo povedať, keďže v detstve som Star Wars úplne miloval. Bohužiaľ Disney po rokoch pečlivej práce 3. sériou Mandaloriana definitívne zabil Star Wars, minimálne pre starších fanúšikov. Táto absolútne zbytočná, nudná a nezaujímavá epizóda, natočená ako pre 6 ročné deti s demenciou, ktorá podkopáva veškerý lore SW už je pre mňa úplne nepozerateľná. 1/10 ()

Reklama

Big_Boss 

všechny recenze uživatele

Tak jo, díl to nebyl špatnej, ale nechápu jak mohla kvalita seriálu tak rychle klesnout. Z dosavadních 6ti dílů tu byl jenom druhej díl, kterej bych označil za fakt dobrej, ale zbytek je těžkej podprůměr. Kdyby celá série směřovala k Mandovu očištění v živé vodě a převzetí Mandaloru s hrozbou od Gideona, tak by to bylo rozhodně záživnější, jenže tvůrci tohle vyřeší během dvou epizod a od třetí epizody sledujeme jenom side questy bez nějakého hlavního cíle, kdy Mando prostě bloumá z místa na místo. Kdyby aspoň bral v každém díle nějaké zajímavé zakázky nebo by hostovali nějaké legacy postavy, tak by bylo lepší. Tímhle dílem jsem se utvrdil v tom, že si sestříhám vlastní 3. Sérii Mandaloriana.  3x01 - Return of The Mandalorian (epizoda 5 z Book of Boba Fett); 3x02 - From the Desert Comes a Stranger (epizoda 6 z Book of Boba Fett); 3x03 - In The Name of Honor (epizoda 7 z Book of Boba Fett); 3x04 - Apostate + Mines of Mandalore (vystřihnout zbytečný úvod s Armorer); 3x05 - The Convert + The Foundling (vystřihnout celou část s doktorem a záchranu Grogua); 3x06 - The Pirate; 3x07 - Guns for Hire; 3x08 - dvoudílné finále z budoucích epizod 7 a 8. Takhle dostanete u upravené 3. Série R2D2, Ahsoku, Bobu Fetta, Fennec Shand i Cad Banea a aspoň se v sérii bude dít něco zajímavého. ()

Reapper 

všechny recenze uživatele

Opravdu dodnes nevím co vedlo lidi jako Favreau a spol. natočit takovouto epizodu. Side quest story s výdrží na jeden díl chápu, jelikož se pohybujeme pořád v kruhu, ale zasazení na opět neznámou planetu, kterou drží v rukách Jack Black, hrající polohu Jeffa Goldbluma s Ragnaroku mně připadá trochu za hranou. Je zvláštní, že nás před premiérou Giancarlo Esposito navnadil jeho velkou účastí ve třetí řadě a doteď nic. Celá řada opravdu jen tak teče jako potok do neznáma a já začínám mýt pocit, že touto řadou začal možný Sandbox. Tuto, dle mého názoru slabou řadu, bude muset zachránit velmi silný konec, anebo nějaké utajené překvapení. ()

ROCK,THE 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím definitivně nejlepší díl ze všech, díl kterému nechybělo vůbec nic a konečně díl v kterém dostal Mando opět větší prostor, obsazení Jack Blacka a Christopher Lloyda bylo skvělé a do toho milion easter eggů a silný feeling prvních dvou sérií. Dávám 15/10 a značím to zatím rozhodně jako nejlepší díl třetí série ()

Galerie (1)

Zajímavosti (7)

  • Předák v loděnici v podobě bývalého bitevního droida B1 je namluven dvorním dabérem droidů Matthew Woodem. Ten propůjčil svůj hlas i generálu Grievousovi. (Veskoslav)
  • Mon Cala je domovský svět dvou rozdílných ras. Mon Calamari a Quarren. Obě rasy během klonových válek přivedly svět na pokraj občanské války, kdy jedna strana byla vztažena pod falešnou záminkou na straně Separatistů a Mon Calamari zůstali loajální republice. Po pádu republiky v roce 18 BBY provedlo Impérium masivní invazi. Jedním z důvodů byla přítomnost jedijského padawana Ferrena Barra. Jedním z jeho mistrovských triků bylo to, že pomocí ovládání mysli obrátil klonové vojáky proti inkvizitorům pomocí rozkazu 66. Po úspěšné invazi a zatčení krále Lee-Chara planeta zažila masivní exodus pomocí triku, kdy lodě byly maskovány jako budovy. Mon Calamari se stali stěžejní silou Aliance, protože postavili většinu vlajkových a těžkých křižníků Aliance. (Veskoslav)
  • Karthon byl vězeňský měsíc, na kterém se nacházelo vězeňské nápravné zařízení Karthon Chop Fields spravované Novou republikou. Místo sloužilo k likvidaci imperiální techniky. Během imperiální vlády byly některé materiály a zdroje z měsíce využity na stavbu druhé Hvězdy smrti. V roce 9 ABY byl zde vězněn Migs Mayfeld, byvalý imperiální sharpshooter (ostřelovač) a žoldák. (Veskoslav)

Reklama

Reklama