Reklama

Reklama

Doom Patrol

(seriál)
  • USA Doom Patrol
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2019–2023), 38 h 33 min (Minutáž: 38–60 min)

Tvůrci:

Jeremy Carver

Hrají:

Matt Bomer, April Bowlby, Timothy Dalton, Brendan Fraser, Diane Guerrero, Riley Shanahan, Alan Tudyk, Joivan Wade, Matthew Zuk, Bruno Bichir, Dwain Murphy (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(46)

Obsahy(1)

V seriálu Doom Patrol se představují jedni z nejoblíbenějších superhrdinů ze světa DC - Robotman, Negative Man, Elasti-Woman a Crazy Jane, v jejichž čele stojí současný šílený vědec Niles Caulder alias Šéf. Všichni členové Doom Patrol utrpěli strašlivou nehodu, z níž vyvázli obdaření nadlidskými schopnostmi, ale také zjizvení a znetvoření. Traumatizovaní a utiskovaní členové týmu objeví díky Šéfovi své jedinečné poslání a spojí síly ve snaze prozkoumat ty nejpodivnější jevy, jaké existují. Zatímco vyšetřují Šéfovo záhadné zmizení, ocitnou se tito zdráhaví hrdinové tam, kde by je ani ve snu nenapadlo – do akce je totiž povolá samotný Cyborg, který je vyšle na misi, jež se neodmítá. Zčásti podpůrná skupina a zčásti tým superhrdinů, tito šílenci se superschopnostmi bojují za svět, který s nimi nechce mít nic společného. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

FialovaMaska

FialovaMaska (hodnocení, recenze)

Terepin

To jsem zas našel vlákno....

Terepin:"komiksový aspekt je v pozadí", co to plácáš? klíčové scény napříč celým seriálem jsou téměř identické se scénami v Morrisonově runu.

A docela by mě zajímalo, jestli by ti, co si stěžují na gay drámo, překousli Negative mana, který byl tenkrát intersexuální a říkal si Rebis... bych řekl, že tvůrci nehoní diverzitu, spíš tenhle lgbt aspekt pojali konzervativně, aby to bylo aspoň trochu ztotžnitelné.

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

dragon94

Problémom celého seriálu je, že komiksový aspekt je v pozadí a celý seriál je len prapodivná interpersonálna gay parade dráma. Faktom je, že hrané komiksovky NIKDY nebudú tak dobré, ako animované z pragmatických dôvodov.

na příspěvěk reagoval FialovaMaska

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Terepin

Když je to minimum skvěle natočené, tak proč ne? Samozřejmě se mé hodnocení může měnit v konečném důsledku celé série. Pořád tak nějak předpokládám, že to někam povede. Pokud se ukáže, že ne, tak s hodnocením půjdu níž.

na příspěvěk reagoval Terepin

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Mně se hlavně líbí že seriál na nějaký příběh totálně sere protože se tam absolutně nic neděje. Ovšem zaměřuje se na postavy a jejich interakce mezi sebou a to mě baví, prostě hlavní zaměření na postavy...celkem originální

na příspěvěk reagoval Terepin, FialovaMaska

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dragon94

Neber to ode mně nijak zle, sám sem zažil něco podobného, člověk vidí parádní film/seriál a den na to, příjde něco a co je o tolik lepší, a ty si do toho prostě zamiluješ. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , Ratemus

iZombie jo, Happyho ne.

Yoshitsune: Ale kdeže. Jo líbili se mi dost, ale nikdy to naplno nevyužilo svůj potenciál. Nejspíš kvůli nízkému rozpočtu nebo bůh ví proč. Nikdy jsem netvrdil, že jsou lepší jak Daredevil. To nejsou ani zdaleka.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak jedenáctý díl byl opravdu silný po emocionální stránce. Začínám se obávat, že Doom patrol se stávají mím nejoblíbenějším komiksovým seriálem. Omlouvám se Daredevile...

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ratemus, Terepin

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Zkázu prorokující šváb Ezekiel,slibující sýr,potkanovi,byl naprosto,úchvatný!:))) Mohli by s ním pak udělati spin off,haha.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak 10tý díl taky super. Nilesův příběh byl naprosto vynikající. Navíc je celá epizoda skutečně výborně filmově zpracovaná. Beard hunter byl poněkud sice slabší, ale bylo vidět, že se jedná jen o doplňkovou linku.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak to si devátý díl užiješ. Je celý o Jane. Já jdu teď na 10tý... a mě teda přijdou lepší Doom Patrol než Titans. Jediný díl, který jsem hodnotil méně než 5* byl pátý. Jinak za mě naprostá paráda.

Souhlasím, že Cyborg je celkem nevýrazný. Nejvíc mě asi baví Larry. Ten děj by se mohl více posouvat to je pravda. Ten seriál je, až moc zaměřený na postavy.

Uživatel dragon94 smazal svůj příspěvek.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

No, mám za sebou osm dílů a celkem se tím prokousavame, nejenom že se tam vůbec nic neděje ale tempo je pomalé až středně pomalé... kromě toho že to nemá v podstatě žádný děj to vesměs zachraňují postavy které jsou skvělé napsané a to hlavně Jane která mě fakt baví, klobouk před Guerrerovym hereckým výkonem a hodně mi připomíná McAvoye z Glass...no a poslouchat April je pastva pro uši, má krásný přízvuk a hlas....ostatní jsou celkem nevýrazní a to hlavně Cyborg... Fraser není špatný ale nebaví mě tolik...a co je asi nejotravnejsi až k zblití je vypravěč coby Nobody, to mě tak vytáčí ...už to doklepu je to celkem dobré ale Titans byli lepší

na příspěvěk reagoval dragon94, Sigebert

Sigebert

Sigebert (hodnocení, recenze)

dragon94

Jako, je fakt že hlavní linka je v pozadí a moc se to neposouvá, ale musím uznat, že i tak mě tyto díly baví :D a jsem fakt rád že měl Brandon takovej prostor. Mám rád toho herce.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Nový díl opět skvělý! Opravdu emocionální nálož.  Akorát doufám, že Nobodyho porazí ještě tuto sérii.

na příspěvěk reagoval Sigebert

Uživatel Sigebert smazal svůj příspěvek.

Uživatel Terepin smazal svůj příspěvek.

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Tak konec nové epizody byl fakt výborný. Celá epizoda byla super. Larryho vyzpovídání se bylo opravdu k zamyšlení.

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Brendan Fraser záporákem v Batgirl

Brendan Fraser záporákem v Batgirl

26.10.2021

Tomu se říká návrat. Filmová kariéra herce Brendana Frasera (Mumie, Král džungle) vypadala poslední dekádu a půl v zásadě dost mrtvá, za poslední roky se ovšem vytáhl zábavnou rolí v seriálu Doom… (více)

Darren Aronofsky našel svůj další projekt

Darren Aronofsky našel svůj další projekt

12.01.2021

Režisér Darren Aronofsky (Requiem za sen, Fontána) prostřednictvím své produkční společnosti Protozoa Pictures spojí síly se studiem A24 při natáčení dramatu pod názvem The Whale. Snímek bude… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Reklama

Reklama