Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prušinovský vychytal další filmařskou díru a rozjel hodně slušný mini seriál, který brutálním způsobem šije do prodejců aut. A tím vysloveně zaplnil díru na trhu. Nejenom, že mu prodejci píšou pobuřující e-maily, také dostává pochvalné reakce na Streamu, kde se tenhle seriál vyšvihl na samotný vrchol. Já třeba uznávám, že některé postavy vypadají a hraji, jak kdyby je tvůrci náhodně vybrali na ulici, ale i to má podle mě svoje kouzlo. Samotná trojka kempující v dřeváku v bazáči vše vysloveně vynahrazuje. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Dalsi z velmi povedenych serialu na Stream.cz. Jednotlive epizody sice maji rozdilnou kvalitu, presto se jedna o velmi vtipny miniserial. Nejvetsi zasluhu ma na tom samozrejme Ctvrtnicek, ktery se ve sve roli vyziva. Pozadu nezustava ani Polisenska s Pleslem. Blanik byl asi o pid lepsi, presto velmi povedena zalezitost. ()

Reklama

Lula.cz 

všechny recenze uživatele

Na české poměry hodně podařené. Díky odvysílání na Streamu si tvůrci mohli dovolit být vulgárnější a jít přes čáru. Nemůžu říct, že by Autobazar stál jen na Čtvrtníčkovi jako Čížkovi, protože i Bóďa a Bublina tu mají své pevné místo a táhnou za jeden provaz všichni tři. Nedělám si iluze, že v některých autobazarech by situace vypadala lépe než v Monte Karlu, o to víc se mi líbí styl jejich humoru. Jako absolutně nejlepší díl hodnotím díl poslední, kde se má odehrát svatba Čížka a Bubliny. Díky délce jednotlivých dílů se divák nemá ani čas nudit, i když některé díly jsou samozřejmě slabší. I tak dávám čtyři hvězdičky a doufám, že se dočkám pokračování. ()

SONY_ 

všechny recenze uživatele

Tuhle jsem sháněl nějaké auto pro svoji paninku. Nejlépe, aby si v něm mohla vozit prdýlku, kilínko najeto a nejlépe dovoz z NDR. Tak jsem zvedl telefon, u telefonu pan Čížek a říká mi, že se mi to do druhého dne narodí a že mi dokonce ještě cukne s cenou. Po týdnu ježdění jsem ale zjistil, že auto má o sto tisíc navíc přetočený tacháč, že Fabia je přestavěný C-Max a že auto je v seznamu hledaných vozidel. To, co se dělo potom, je už vlastně jedno. Já panu Čížkovi, i přes to všechno, uděluji za jeho obětavý přístup 4 hvězdičky a rád ho doporučím ostatním, například svému nejlepšímu kámošovi Hugovi. /80%/ ()

house336 

všechny recenze uživatele

První byl pravdivý, méně zábavný. Druhý už byl velmi povedený a ukázka na třetí pobavila ve svých 5 sekundách. Kolem a kolem to má stoupavou tendenci a myslím, že z toho v konečném důsledku vyleze dobrý počin... Po dílech jako Marcel nebo Číňan jednoznačné 4*. Sice je pravda, že ta krátká stopáž nebývá tak úderná jako u Blaníku, ale i tak dobré. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • Ve 3. minutě v pozadí zazní „In The Heat Of The Night“ od Sandry a v závěrečných titulcích hraje „Drive“ od The Cars. (SONY_)

Reklama

Reklama