Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(23)

Vykutálený podvodníček Karel Čížek a jeho čachry s auty v lokálním autobazaru. (Stream.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

kriplozoik 

všechny recenze uživatele

Konkurence Kanceláře Blaník ze stejného proudu. Blaník je ještě o trochu lepší, ale toto také není k zahození. Po výborném 1. dílu kvalita nepatrně upadla a imho (je-li to podle reálných příběhů) tak tam aktuálně dávaj ty méně zdařilé. Kvituji kladně jazykové výtvory páně Čtvrtníčka. I to, jak se to na Streamu rozjelo originální produkcí. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyby to nebylo k pláči, bylo by to k smíchu. Myslím realitu. Naštěstí Monte Karlo k smíchu je dost a může za to hlavně ústřední trojice. Zatímco v Gynekologii Čtvrtníček nebyl nic moc, tohle je obor jemu přímo na míru šitý. A že on umí všechny ty šmejdy skvěle napodobovat! Pokud chcete trochu proniknout do praktik autobazarů, kde je každé auto nebourané, po nekuřákovi , prvním majiteli se serviskou a původem v ČR ( a samozřejmě s minimem navrtěných kiláků na tacháči), neváhejte! :-) Autobaza Monte Carlo právě otevírá a nabízí jen samé skvělé kousky... * * * * ()

Reklama

TheDon 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčka žeru, bohužel pro člověka kterej v tom pracuje, nebo tomu aspoň trochu rozumí je to naprosto za hranicí reality. Přepisovat inkoustem TP? To určitě. Uvidíme co vymyslí Monte Petr v dalších dílech. Update po sedmým díle je to naprosto transcendetní a inteligentní zábava a Péťa si to užívá na plnou palbu. Číňan byl výbornej. ()

DonQ 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčka obecně moc nemusím, ale Kája Čížek v jeho podání je boží hajzlík a nejde ho "nemilovat" :) Prušinovský nezklamal, točí skvěle a jeho postavy jsou jako vždy naprosto uvěřitelné. Už se těším na další jeho projekty. Pro mne to je režisér číslo jedna v rámci našeho rybníčku, co kus to perla a je krásně vidět jaký má proti zbytku progres. ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Hlášky nejsou tak dobré jako má Blaník ale přesto stojí za to na to koukat. Čtvrtníček prostě pořád umí a mnohé gagy zavání nostalgií České sody. Obsazení Jaroslava Plesla a Lucie Polišenské hodnotím celkem kladně, i když se jim kvůli krátké délce dílů nedostává příliš prostoru. Mám jen obavy aby se to dalo scenáristicky utáhnout, přeci jen téma podvodného autobazaru nejde dojit donekonečna. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (22)

  • V 1. minutě zazní píseň „Little Red Corvette“ od Prince. (SONY_)
  • Dle webového hodnocení, jež si osazenstvo autobazaru prohlíží v čase 1:37 v 9. dílu 2. série "Bílý kůň", je adresa Monte Karla Českobrodská 210, Běchovice, 190 11 Praha. Na této adrese naleznete ve skutečnosti parcelu se zaparkovanými tahači. (rakovnik)
  • V závěrečných titulcích hraje „Don't You Want Me“ od The Human League. (SONY_)

Reklama

Reklama