Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (154)

misterz 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, mňa takéto filmy so zvieratami vždy dostanú, aj keď sú cukríkové a plné klišé. Tak nádherným spôsobom podaná láska psa k človeku sa vo filme len málokedy vidí. Roztomilé, nežné, pre malých i veľkých, plné vtipu i vážnejších scénok... Skrátka vynikajúce, pre sledovanie spolu s deťmi ako stvorené. Silný nadpriemer. 85/100 ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Ta myšlenka s přenášením vědomí psů se mi líbila už v jedničce a tady tomu není jinak. Příběh dvojky hned navazuje na jedničku, vrací se i Dennis Quaid, který tu zestárne až do úplného dědy. Pes Bailey je tu samozřejmě taky, ale tentokrát ochraňuje Quaidovu vnučku. Kasovní úspěch jedničky se napodobit nepodařilo, ale to nic nemění na tom, že kdo má rád psy, tomu se tenhle film, potažmo série bude líbit. O třídu lepší než průměrná Dog’s way home. 4* ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračovanie krásneho príbehu. Síce na niektorých miestach zaostáva za skvelým prvým dielom, ale v mojich očiach je to stále nadpriemer. Neviem si pomôcť – jednoducho mám slabosť pre Baileyho („The Boss“) a pre jeho reinkarnácie. Príbeh síce vypočítateľný, na niektorých miestach idealizovaný, ale ako celok dokáže v človeku budiť pozitívne myšlienky. (Ale tu musím pripomenúť, že matky typu Gloria by sa mali nad sebou zamyslieť.) Ako „hovorí“ Bailey: „Človek bez psa nemôže byť šťastný.“ To môžem potvrdiť z vlastných skúseností. Veľmi dobrá rola pre D. Quaid. Veľmi pekný a dojímavý záver s krásnym obrazom. Osobné hodnotenie: 84% (****) ()

TonyHawk94 

všechny recenze uživatele

Som taký naivný, že dávam stále na pocity? Lenže tie z tohto filmu jednoducho boli topkové! Chytilo ma to za srdce tak veľmi, že som to vôbec nečakal. Krásny film s mnohými silnými momentkami, kde Vám aj tá hnusná čivava je roztomilá, a viete, že takých psov by ste brali hneď :). Čert zober, že to takto v reálnom živote nefunguje... Bolo to rodinné, bolo to drobet romantické a dramatické, bolo to mierne fantasy... bolo to najmä krásne :). Výsledok sa počíta, a ten ma dostal naplno! ()

WeeLass 

všechny recenze uživatele

Velice podobné a nesoucí se ve stejném duchu jako jednička, ale vedlejší zápletka o dost slabší. Zvedám hodnocení hlavně za talentovanou a sympatickou Kathryn Prescott, která mě ohromila už v seriálu Finding Carter. Nelíbilo se mi ale, že zatímco Kathryn během desítek let vůbec nezestárla, makeup, který nanesli na Quaida bylo něco otřesného a spíše komediálně působícího. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)
  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)
  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)

Reklama

Reklama