Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (154)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nejen v porovnání s jedničkou se jedná o slabý odvárek. Mnohem hůř ale hodnotím odklon od literární předlohy, protože konec filmového Psího poslání mě zkrátka zklamal - jde o klasickej hollywoodskej konec. A taky tu chyběl jeden z hlavních motivů knihy, kdy má CJ jisté zdravotní problémy. Na nedělní odpoledne dobrý, ale jinak si radši pusťte znovu jedničku. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Trošinku slabší než jednička, ale stále dobré. Všichni pejskaři budou jistě pobaveni perfektními postřehy ze života našich chlupáčků a určitě všichni budou zasaženi přílivem emocí, kterými je film doslova nabitý. Jen ten počet umírajících pejsků je až brutální a já osobně ho, i přes snahu tvůrců to žehlit posmrtným životem, špatně nesl ... ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Kdybych tvrdil, že jsem u prvního dílu neřval půlku filmu, tak bych samozřejmě kecal. Dvojka je v tomhle ohledu k divákovi naštěstí o něco vstřícnější a tak můžu hrdě prohlásit, že jsem to statečně vydržel skoro až do konce. Potěšil návrat starých známých, stejně jako nová tvář v podobě roztomilé Kathryn Prescott. I když to už není tak vyhrocená citová vydíračka, pořád je to srdcem natočená limonáda, která nedělá svému předchůdci vůbec ostudu. Naopak celý příběh rozvíjí a zakončuje. Na vrcholu. A tak to má být. ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Emoční ždímačka. I v tomto druhém dílu pokračuje brutální citové mučení od prvních do posledních minut. Druhé Psí poslání v podstatě kopíruje svého předchůdce - hlavní psí hrdina se akorát převtěluje do jiných ras a doprovází na cestě životem jinou postavu. Nicméně i v tomto případě jsem se nechal unést na krásně odvyprávěném příběhu, který je sice skrz naskrz americký, plný klišé, ale přesto milý, dojemný od srdce. Povinnost pro každého, kdo má pejsky rád. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Slušné pokračovanie krásneho príbehu. Síce na niektorých miestach zaostáva za skvelým prvým dielom, ale v mojich očiach je to stále nadpriemer. Neviem si pomôcť – jednoducho mám slabosť pre Baileyho („The Boss“) a pre jeho reinkarnácie. Príbeh síce vypočítateľný, na niektorých miestach idealizovaný, ale ako celok dokáže v človeku budiť pozitívne myšlienky. (Ale tu musím pripomenúť, že matky typu Gloria by sa mali nad sebou zamyslieť.) Ako „hovorí“ Bailey: „Človek bez psa nemôže byť šťastný.“ To môžem potvrdiť z vlastných skúseností. Veľmi dobrá rola pre D. Quaid. Veľmi pekný a dojímavý záver s krásnym obrazom. Osobné hodnotenie: 84% (****) ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)
  • Plemená psov, ktorými Bailey je v každom živote, sú starší svätobernardský/austrálsky ovčiak, sučka bígla menom Molly, samec anglického mastifa menom Big Dog a Yorkshirský teriér menom Max. (Arsenal83)

Reklama

Reklama