Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (153)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Reinkarnace a koloběh života psím pohledem po druhé a po druhé skoro stejně dobře. Emociální stránka filmu je prostě bezkonkurenční a jak u jedničky, tak i u dvojky se prostě slzám nedá ubránit, ač jsem se snažil sebevíc. Tolik upřímného pohledu na nevyhnutelný konec každého života mi prostě bere dech. Jen škoda, že filmaři hodně použivájí až přespříliš klišé, jako je je nezodpovědná matka, vztahy v rodině, rakovina a ''nečekané'' zvraty a polepšení. Premisa příběhu je o proti jedničce až příliš klišovitá a nenápaditá, ale díky skvělým hláškám, emocím, pejskům a příjemnému konci si to laťku udrží poměrně vysoko, ale jednička je nedotknutelná.85%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Přizvávám, že už se mi ty psí filmy pletou (distribuční názvy, hlavně anglické, tomu příliš nepřidávají) a já si místo zamýšleného "Psího poslání 2," pustil na Hbo go Psí domov, jež jsem už viděl předtím a moc se mi nelíbil. Tahle série je ovšem kvalitativně o řád výše a i to, že jsem pejskař, by mi nezabránilo v odstřelení filmu, jak se stalo u výše zmiňovaného. Tenhle kousek má sympatickou hlavní představitelku a starého Dennise Quaida..a také srdce a hlubší myšlenku, která mě na konci opět donutila k dojímání. Je to sladké jak limonáda, na druhou stranu už nechci další umírání pejsků, takže do trojky prosím změnu konceptu. A klidně ať se to jmenuje jinak. 😄 ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

První psí poslání mělo originální myšlenku a pro všechny pejskomily nabízel opravdu příjemnou, dojemnou i vtipnou podívanou. Úspěch byl zaručen, pokračování tím pádem také. Hlavní hrdinové omládly, psí rasy změnily a časové rozpětí je také menší. Bohužel film jede na jistotu a opět přináší vtipné chvilky s roztomilými pejsky a střídá je s chvilkami dojemnými. Film už nemá to kouzlo prvního dílu a nedojímá ani nebaví, tak jako předtím. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Tož právě před sedmi lety, se nám narodilo šest krásných bernských salašníků, tak jsem prostě logicky musel jít na Psí poslání 2 do kina, i když se dalo čekat, že to bude velmi podobné jedničce. A bylo, ale v tom nejlepším smyslu slova, podobně jako v jedničce se Bailey převtělí do několika psů a jedné fenky- co však v jedničce bylo pouhým popisem psích životů, tady je nosný životní příběh CJ, (vnučky Ethana - původního majitele) plný zvratů a nezdarů - o kterou se má Bailey starat, a to se rozhodně postaral tak, až se vše v dobré obrátilo, a poslední scéna (i když logická a mnou očekáváná, je opravdu krásná). Ano je to předvídatelné (protože to jedničku opravdu kopíruje), ale je to tak milé a tak neuvěřitelně dojemné, že jsem tvůrcům velmi zavázán, že takový film, vlastně dva filmy, natočili...Vřele doporučuji těm, kteří mají rádi pejsky a romantické dojáky a hlavně těm, kteří neviděli jedničku...no a dám stejně jako jedničce, proč ne - má to příběh, je to i napínavé...viděno v kině (cze)..99% ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

První díl byl super, druhý díl začal také dobře, Bailey je u Ethana a Hannah, jenže pak ho čekají další životy a především jeho poslání být se CJ. Je to zajímavé, ale už ne tak jako první díl. Tam bylo více emocí, více zábavy a více dramatu. I když ani jedno z toho nechybí ani zde, v jedničce toho bylo více. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)

Reklama

Reklama