Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (154)

silentname 

všechny recenze uživatele

"A Dog's Journey" veľmi dobre pokračuje tam, kde skončilo "A Dog's Purpose". Tentokrát však Ethan požiada svojho psa o to, aby ochránil jeho vnučku, CJ, ktorú jedhého dňa jej mama Gloria od nich vezme preč. Opäť ako pri minulom filme by som povedal, že ide o príjemný film so silnými momentkami a súčasne aj s vtipnými momentkami. A opäť to funguje. Myslím si, že film sa nezaobíde bez niektorých klišé, no na druhú stranu s nimi aspoň vie dostatočne dobre pracovať na to, aby sa film posúval správnym smerom. Jediné čo filmu trošku chýba je vysvetliť jeho plynutie času. Nie je mi totiž absolútne jasné v akom roku na konci sme. Ako to mali všetko vlastne rozčasované, aby to nejako dávalo zmysel. Lebo rokov utieklo dosť. A film to nikdy poriadne nevysvetlí. Musím ale ešte pochváliť mladú Kathryn Precott. Tomuto filmu skutočne dala aj ona sama svoju dušu a srdce a je to vo filme veľmi dobre cítiť. Všetky momentky s ňou sú podľa mňa skvelé. A fungujú veľmi dobre. Páči sa mi love story vo filme. Myslím si, že je veľmi uveriteľná a medzi hercami je dobrá chémia. A potom Josh Gad opätovne dabuje hlas Baileyho / Molly / Maxa. A je opäť vynikajúci ako bol aj naposledy. Neviem ako to dokázal, ale veľmi dobre prežil všetky momentky. Či dramatické, či komediálne. Osobne by som bol za to, aby sme týmto filmom skončili, lebo záver to perfektne spracoval a veľmi dobre nám ukázal, že sme na konci. Všetko ďalšie by bolo podľa mňa vysoko nasilu a mohlo by to len pokaziť dojem. Takto máme na konte 2 veľmi dobré filmy, ktoré rozhodne na mňa spravili príjemný dojem. Ak ste milovník psov, tak to určite budete milovať. A jednoznačne tvrdím, že ak ste milovali prvý film, tak budete rovnako milovať aj tento film. Hodnotenie: A- ()

Ukrizku 

všechny recenze uživatele

Předloha i režie v naprostém souladu s kamerou nechávají opět vyniknout okouzlující psí bytosti. Druhé poslání znovu relativizuje definitivu smrti. A i když je permanentně důvod k pláči, v pulzujícím orgánu je cítit naděje na velké štěstí. Kdo totiž ocení zvířecí oddanost, dostane mnohonásobně nazpět. Pes je v podstatě za minimum pozornosti ochoten obohatit život člověka bonusem, který lze ve své bezpodmínečnosti mezi lidmi těžko hledat. Psí samomluva je vtipná, trefná a příjemně moudrá. Tenhle film dělali skuteční psí profesionálové. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

I v tomto druhém dílu pokračuje brutální citové mučení od prvních do posledních minut, které bych nikdy nikomu neodpustil, kdyby se nejednalo o nejúžasnější zvířátka na světě. Hlavní dějová linka mě tentokrát neoslovila jako v případě prvního dílu, protože příběh o naivní dospívající dívce zkrátka nebyl ani vzdáleně můj šálek kávy a vůbec celý děj byl tak brutálně šablonovitý a předvídatelný, až se mi z toho místy zvedal kufr. Kromě toho Kathryn Prescott mi byla krajně nesympatická a ani toho talentu moc nepobrala. Na druhé straně jsou ovšem naprosto boží zvířátka a luxusní sympaťák Dennis Quaid s manželkou. Za mě tedy zásluhou děje rozhodně o stupeň horší než první díl, ale emocí by se našlo zhruba stejně. Jednotlivé pasáže jsou hezky propojené a přiznám se, že i krásný, inteligentní a sexy borec, jako jsem já, měl párkrát velmi sucho v krku, což se prakticky nestává, takže s přimhouřením očí dávám znovu 4 kousky. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nejen v porovnání s jedničkou se jedná o slabý odvárek. Mnohem hůř ale hodnotím odklon od literární předlohy, protože konec filmového Psího poslání mě zkrátka zklamal - jde o klasickej hollywoodskej konec. A taky tu chyběl jeden z hlavních motivů knihy, kdy má CJ jisté zdravotní problémy. Na nedělní odpoledne dobrý, ale jinak si radši pusťte znovu jedničku. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě to hodnocení zde. Na to jak vysoké je, je to tady celé až moc netypické, poněkud melancholické, až depresivní. Příběh psa, který neustále umírá a neustále se rodí a hledá cestu ke své paničce je strašně zajímavý nápad. Už v první díle byl. Nevím ale, co by jako druhý díl měl navíc nabídnout. Tedy kromě toho, že hlavní hrdinka dostává tolik ran osudu, které by průměrný český občan v životě nepřežil. Bylo to tu s pejsky fajn, což o to, ale emotivně už to tady tvůrci trošku přepískli. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)
  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)
  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)

Reklama

Reklama