Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (154)

elimS 

všechny recenze uživatele

85% - komentář 20ti slovy: Po "vlažném" začátku přišla krásná hra citů, příběhů a "poslání". Děj se dobře posunul, vyvinul a kruh se skvělé uzavřel...tam kde začal. +++ SPOILER 20ti slovy: Nyní má Bailey za úkol najít a chránit malou holčičku...která vyrostla. Pozná rakovinu, zachrání život a celou rodinu přivede opět k sobě. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Druhý díl nefungoval tak správně, jako první. Nic nového nepřináší, takže ten wow efekt z té čisté psí lásky se už nedostavil. Místy je to přehnaně sentimentální a zbytečně tlačí na emoce. Chování hlavních postav mi nepřijde uvěřitelné a celkově to bylo takové zbytečně ubrečené. Přitom ta myšlenka v knížce byla vážne silná. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Kdybych tvrdil, že jsem u prvního dílu neřval půlku filmu, tak bych samozřejmě kecal. Dvojka je v tomhle ohledu k divákovi naštěstí o něco vstřícnější a tak můžu hrdě prohlásit, že jsem to statečně vydržel skoro až do konce. Potěšil návrat starých známých, stejně jako nová tvář v podobě roztomilé Kathryn Prescott. I když to už není tak vyhrocená citová vydíračka, pořád je to srdcem natočená limonáda, která nedělá svému předchůdci vůbec ostudu. Naopak celý příběh rozvíjí a zakončuje. Na vrcholu. A tak to má být. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Jestli něco tomuhle filmu jde, tak je to ždímání emocí na maximum. Je to sice důstojné pokračování jedničky, bohužel jejích kvalit u mě nedosahuje. Máme tu totiž jenom jeden příběh o Eathnově nevlastní vnučce, který sice za srdce chytne, ale nepřišlo mi to nějak úchvatný a silný jako různorodé příběhy v předchozím díle (především ten s policistou byl TOP). Jestli někoho ale musím postavit na piedestal, je to ultra sympaťák Henry Lau, kterýmu jsem přál to nejlepší od začátku dokonce. Konec dojme o tom žádná, ale střízlivým okem je to zkrátka o parník slabší než jednička. Proto 3 hvězdy. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Je to síce prvoplánovo slzydojné, príbehovo trošku potiahnuté za vlasy a celkovým konceptom v podstate hotovým xeroxom jednotky. .... Komu to, ale vadí? .... na toto - ako milovník psov so zaujímavým nápadom s reinkarnáciou - mám slabosť. .... Keď máte krásny originál obrazu a vedľa neho duplikát, páčia sa Vám predsa stejnak rovnako ?! - toť moje vysvetlenie plného hodnotenia. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)
  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno