Reklama

Reklama

Psí poslání 2

  • USA A Dog's Journey (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Některá přátelství jsou věčná a to i v pokračování celosvětově úspěšného rodinného filmu Psí poslání. Ve filmu Psí poslání 2, nalezne milovaný pes Bailey nový smysl života. Naváže pevné pouto s těmi, které zbožňuje, a společně se vydají na místa, která si nedokázali ani ve snu představit. Tak začíná Baileyho dobrodružná cesta několika životy naplněnými láskou, přátelstvím, věrností a také několika fakt skvělými drbáními na bříšku. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (154)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že si Hallström čte moje komentáře. Bohužel se ale vždycky najde nějakej Mancuso, kterej se podívá na Psí poslání jedna a kdo ví proč si řekne "hm, to chce dvojku." Hele, jestli tady někde běhá ještě jinej čekatel, kterej si dělá zálusk na trojku, tak bych pro něj měl doporučenku, že tohle je jedna z mála věcí, kde trojka fakt nic nevyřeší. ()

JADIM 

všechny recenze uživatele

NAJLEPŠÍ FILM ROKU 2019! (Dokiaľ sa nenájde lepší) Priame pokračovanie 1. dielu, kde plynie čas, menia sa okolnosti a situácie, ale Bailey stále ostáva. Dovolím si povedať, že druhý diel bol ešte lepší, ako ten prvý, ktorý sa mi zdal neprekonateľný. Oceniť musím najmä emocionálnu stránku, keďže tam bolo viac dojímavých scén a potom to znova išlo odznova... Psia duša 2 rozhodne nebol zbytočný film a úžasne zakončil príbeh jedeného úžasného psa :) 10/10 (Videné 24.11.2019, CZ dabing) ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Šíleně uňouňaná natahovačka přeslazený jedničky, která by chtěla dojmout, jenže reinkarnace psů trvala asi tři sekundy, takže se emoce jaksi nedostavili. A dvojka to má jakbysmet. Příběh je prostý, průhledný po deseti minutách a na papíře ty nejsmutnější scény jednoduše nefungují. Jak mi může být líto, že umřel pes, když se za pět sekund narodí jako štěně a je šťastný? Co mě na tom má dojmout? V jedničce se nad tím člověk usměje, že je to fajn, ale tady už to nefunguje. Nic neříkající prodloužení fajn jednohubky. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

9/10. Nádherný film, akorát má jednu neduhu - budete potřebovat kapesník a ne jeden. Český dabing s Hádkem jen podtrhuje tento skvělý film. Druhý díl je spíše více žánrově rodinné drama, a musím zde vyzdvihnout úžasného Dennise Quaida, který se stal ústřední (lidskou) postavou obou nádherných filmů. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Jestli něco tomuhle filmu jde, tak je to ždímání emocí na maximum. Je to sice důstojné pokračování jedničky, bohužel jejích kvalit u mě nedosahuje. Máme tu totiž jenom jeden příběh o Eathnově nevlastní vnučce, který sice za srdce chytne, ale nepřišlo mi to nějak úchvatný a silný jako různorodé příběhy v předchozím díle (především ten s policistou byl TOP). Jestli někoho ale musím postavit na piedestal, je to ultra sympaťák Henry Lau, kterýmu jsem přál to nejlepší od začátku dokonce. Konec dojme o tom žádná, ale střízlivým okem je to zkrátka o parník slabší než jednička. Proto 3 hvězdy. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (7)

  • Natáčelo se pod názvem „Molly and Max“. (ČSFD)
  • Natáčení začalo v srpnu 2018, natáčelo se v Kanadě. (Varan)
  • 11. mája 2019 zomrela päť dní pred premiérou filmu na rakovinu predchodkyňa Marg Helgenbergerovej v úlohe staršej Hannah, Peggy Lipton, ktorá si práve z tohto dôvodu svoju úlohu nezopakovala. (Arsenal83)

Reklama

Reklama