Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (157)

movieband 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla velký přešlap. Na oba hrané příběhy nedám dopustit a povědomí o animáku mi dalo naději na další černohumornou jízdu. Bohužel, vtípky by mi nestačily ani na prsty jedné ruky, kde by jich půlka byla amputována. Atmosféru film taky nemá a celkově je tam víc trapných nebo neslaných-nemastných momentů. Jinými slovy je film ztráta času. Děj nemá čím zaujmout, čím pobavit, a pro znalce prvních dvou filmů, je to absolutní kastrát, ze kterého si člověk na druhý den nebude pamatovat lautr nic. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Předně musím zdůraznit, že pro Addamsovu rodinu mám velkou slabost a že jsem se na tenhle animák fakt těšil. Potěšilo mě i to, že se to řídí původním seriálem, tedy i originálem. A že tahle animace (která je i v komiksech) Addamsovým zatraceně sedne a že i tady je legendární znělka přesně taková, jakou jí známe ze seriálu. Po trailerech to ovšem vypadalo, že tenhle film bude nepovedený a navíc strašlivý průšvih, ale ani jedno se díkybohu nekoná. Hlavní zápletka je samozřejmě naprosto klasická, tupá, předvídatelná, ale nakonec proč ne. Zpracována ovšem mohla být lépe, neboť stále cítím, že ty čtyři hvězdy dávám opravdu jen k mé slabosti k Addamsovým a že je to spíše na 3*, ale zase na druhou stranu... filmy na 3* jsou kolikrát horší. Takže ačkoliv do druhého dílu je rozhodně co zlepšovat a i přesto, že to ani zdaleka nedosahuje kvalit původního seriálu či obou hraných filmů, furt to jsou Addamsovi v té nejklasištější podobě a už jsme dostali i jejich mnohem horší verze. A navíc jsem se u toho bavil, nechyběla známá hudba ani známé vedlejší postavy, nenudí to a je to prostě dobré tak akorát. Takže ve výsledku jsem naštěstí docela spokojen a na dvojku se těším. 70%. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ani zďaleka taká katastrofa, ako sa šušká. Zopárkrát som sa uchechtol, čo je viac ako som čakal. Ono sa tvorcovia nakoniec viac inšpirovali Nožnicovorukým Edwardom či Truman Show, než pôvodnými či hranými Adamsovcami, v čom možno tkvie kameň úrazu pre mnohých fanúšikov tejto rodinky. Ale tento animák má spád, slušný dej, problém skôr vidím v tom, že aj keď sú v centre pozornosti obe decká, ich dejové línie nie sú príliš rozvinuté, ide najmä o to, aby každý z početnej rodiny dostal aspoň aký-taký priestor. Skrátka by Addamsovcom podľa mňa slušala ešte štvrťhodinka navyše. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tato novodobá předělávka klasické Addamsovy rodiny mne až tak moc nechytla. Příběhová modernizace o mobily, influencery, focení jídla atd.. za mne děj sráží. Což se projevilo i na humoru, který byl mnohdy "tlačen" přes hyperaktivní makléřku, či její "emo" dceru. Naopak chválím animaci. Zvažoval jsem jen 3z5, ale nakonec dávám slabší průměr tudíž 2z5. ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Luskáním to začalo a já věděl, že se přes veškerou kritiku a nekvalitní hodnocení těším. Chápu, že zarytí fanoušci se museli asi chytat minimálně za hlavy se studeným ručníkem na čele. Zábavná a tak či tak pěkná animace, která mi k rodině Addamsových sedí. Zajímavá zápletka a dobré završení, které nebylo nic extra, ale tak či tak jsem s ním byl spokojený. Reálně asi nechápu proč takový hate, ale to se nedá nic dělat. Rád se k tomu někdy vrátím...  7/10 ()

Galerie (54)

Zajímavosti (14)

  • Těsně před záverečnými titulky běží klip, který paroduje úvodní titulky ze seriálu Rodina Addamsova z roku 1964. (Rico96)
  • Vo filme sa rodina Addamsovcov presťahuje do Westfieldu v New Jersey, mesto, v ktorom sa narodil a vyrastal Charles Addams, tvorca rodinky Addamsovcov. (belinko)

Reklama

Reklama