Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (157)

KoRner 

všechny recenze uživatele

Veľká nuda, filmoví, ale aj seriáloví Addamsovci ma bavili oveľa viac. A pritom práve tu sa tvorcovia nemuseli držať pri zemi a vtipy tak limitovali len ich fantázia. No, asi nebola tak veľká, veď už iba na tú veľmi škaredú animáciu som si musel chvíľu zvykať. Dejovo je to suché pripomenutitie, že byť “iný”, neznamená byť zlý. No dajte scenáristom cenu za nápaditosť! V skratke - je to remake dvojky Hotelu Transylvánia a to už aj tá stála za starú... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Addamsova rodina“ ukazuje, že tahle rodinka je pořád aktuální, že má pořád co nabídnout, i když by to měla být primárně jen zábava, která se bude opakovat. Ale 3D designy jednotlivých postav docela fungují, některé jsou hodně cool, nejlepší pořád pro mě zůstává Wednesday. To byla vždycky moje favoritka. A jo, pro lehké pobavení se dá na film „Addamsova rodina“ podívat ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Hranou verzi mám hodně rád, ale tohle mě absolutně nezaujalo. Pominu design charakterů, který byl pro mě až příliš odpudivý, či zpracování, jaké se (asi záměrně?) topilo v lacinosti - divně nasvícené 3D modely, absolutně odfláklý design prostředí, atd. Příběh taky nic moc. V základu šlo o dvě dějové linky, jedna zabývající se vztahem matky a dcery (Morticie a Wednesday) a otce se synem (Gomez a Pugsley). Jenže ani jedna z nich pořádně nefungovala, rodinná pouta byla tak špatně vykreslena, že následné drama alias „být sám sebou“ nevyznělo, jak mělo. No a vedlejší linka se záporačkou, které šlo akorát o vypuzení všeho odlišného, to opravdu už nezachránila. Přišlo mi, že se děj pořádně nesoustředil na nikoho, nikomu nedal pořádný prostor a vychází z toho tak veskrze průměrný (a pro mě spíš nudný) animák, který má s původní podstatou Addamsových pramálo společného. Plus ty přepálené popkulturní odkazy? Aneb jak zní rčení „tonoucí se stébla chytá“. /// Viděno na Prima COOL s českým dabingem. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Animovaná verze Addamsovy rodiny diváka znalého animovaného seriálu nebo dvou celovečerních filmů nezklame. MGM šlo cestou nejmenšího odporu, humor zůstal stejně laděný jako v dřívějších zpracováních a tentokrát tvůrci představili širší příbuzenstvo Addamsů. Vzhledem k nízkým nákladům na film došlo na jejich splacení už v kinech a nejspíš na snímku MGM i něco trhlo, protože nás čeká druhý díl, který už ale bude vyloženě milking. 3* ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom som sklamaný s toho ako to padlo, pretože trailer vyzeral lákavo, no bohužiaľ pri samotnom sledovaní ma to nadšenie s nových Adamsovcov rýchlo prešlo. Prišlo mi to strašne suché, bez nápadu (jeden alebo dva dobré hlody to nezachránia), ani animácia sa mi moc nepáčila a vlastne ma nebavili moc ani postavy. Cele mi to prišlo nejaké vykastrované. Sklamanie bolo pri tomto animaku skoro rovnako veľké ako nuda. 50% - 2* ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Obřad rodiny Addamsů se nazývá Mazurka, po živém polském lidovém tanci. (ČSFD)
  • V tomto snímku je Vec (ruka) ľavá, na rodziel od predošlých filmov, kde je to pravá ruka. V originálnom seriáli The Addams Family (1964) ale tvorcovia občas ruku pre zábavu striedali. (belinko)
  • Ve filmu je odkaz na film To (2017), a to ve scéně, kdy malá Wensdy přinese červený balónek a matka ji na to odpoví: „Tyhle věci většinou drží v ruce nějaký vraždící klaun.“ (Hovadin)

Reklama

Reklama