Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (157)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Tentokrát bez veľkého filmového fanúšika z LA. Ale určite by na toto nemal nervy. Šušťanie sáčkov z každej strany a dosť vysoký počet detských divákov prekvapil. Aspoň sa nesmiali na každej hlúposti. Ale musím uznať že aj ja ako starší divák som sa niekedy pousmial. Pre novších divákov dobrý animovaný film, ale nie najlepší. Čiernobiely seriál ktorý pozerám v poslednej dobe ma bavil o čosi viac. Na záver sa mi páčila ukážka zo seriálu prerobená do animovanej podoby s originálnou zvučkou. Dejovo to ale nebolo najlepšie a za to plný počet nebude. 4* ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Addamsova rodina má jeden zásadní problém - nikdo ju vlastně nechtěl. Jistě , historii má vážně bohatou , ať už to byly úspěchy , či převážněji neúspěchy ale to vážně mi nedává důbod , abych byl na film obezřetnější . Hlavní děj tohoto filmu se točí okolo Wednesday , která byla totálně bez emocí, humoru , zápalu a všecho dalšího. Vůbec mě nezajímala a s prominutím mi byla úplně šumák. Pugsley se svým suchým humorem vůbec nenadchne a tak to celé stojí na Gomezovi , který ale i přesto kolik má scén je nejlepší z celého filmu (pokud se vůbec o něčem dobrém dá mluvit). Záporačka jedna z nejhorších , nejnudnějších a nejukradenějších, co jsem v animácích kdy viděl. V co jsem aspoň malilinkato doufal byl záveř, ale po dlouhou dobu se mi nestalo, že by byl konec velké WTF , kde by lidi obrátí svůj postoj, kvůli naprosto klišé hnusné scéně k Addamsovým o 50000 stupňů. Ovšem snímek v Americe válí a dokud to půjde , asi nám budou tvůrcu servírovat jeden výtvor za druhým. Snímek zachraňuje skvělý soundtrack , který to dokázal vytáhnout z hlubin 1 bodu na dost slabých 2/10 ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Jako velký milovník Sonnenfeldova hraného zpracování jsem těžko překousával tlustou a zmatečnou postavu Gomeze, nicméně pak jsem zjistil, že se to opírá o úplně původní zpracování, tak jsem zmlknul. Není to vůbec blbý, ale o to víc je to vizuálně hnusný (myšleno ve zlém). Film obsahuje pár skvělých vtipů, nicméně odkope se závěrečným shrnutím. Addamsovic musí vždycky stát na opačné straně předměstského šosáctví a ne s ním žít ve vzájemném respektu. A ty mobily a noťasy si tady taky strčte do zadku. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ani zďaleka taká katastrofa, ako sa šušká. Zopárkrát som sa uchechtol, čo je viac ako som čakal. Ono sa tvorcovia nakoniec viac inšpirovali Nožnicovorukým Edwardom či Truman Show, než pôvodnými či hranými Adamsovcami, v čom možno tkvie kameň úrazu pre mnohých fanúšikov tejto rodinky. Ale tento animák má spád, slušný dej, problém skôr vidím v tom, že aj keď sú v centre pozornosti obe decká, ich dejové línie nie sú príliš rozvinuté, ide najmä o to, aby každý z početnej rodiny dostal aspoň aký-taký priestor. Skrátka by Addamsovcom podľa mňa slušala ešte štvrťhodinka navyše. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $40miliónov║Tržby USA $100,723,831║Tržby Celosvetovo $203,785,209▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,979,877║ Tržby za predaj DVD v USA $6,111,248║ Povrchný balast. Sklamanie. Zbytočne spojenie z dnešnou modernou dobou to dosť dáva dole. Moc vyumelkované. Pôvodný čierno-biely seriál je pre mňa klenot. Takže potenciál tohto prima námetu je tu doslova zakopaný do zeme. Zábavnosť tak niekde na bode mrazu, fakt zle. /videl v kine: 40%/ ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Vo filme sa rodina Addamsovcov presťahuje do Westfieldu v New Jersey, mesto, v ktorom sa narodil a vyrastal Charles Addams, tvorca rodinky Addamsovcov. (belinko)
  • Poznávacia značka auta rodiny Addamsovcov je "CHAS 1938". Chas bola prezývka tvorcu rodiny Addamsovcov - Charlesa Addamsa, ktorý v roku 1938 začal tento komix publikovať v novinách New Yorker. (belinko)
  • Postavy rodiny jsou přímo inspirovány komiksem Charlese Addamse. (ČSFD)

Reklama

Reklama