Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 9

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 9

Recenze (157)

Motinski 

všechny recenze uživatele

Moc som sa teda nebavil. Tie postavy som mal vždy rád a aj to dosť dvíha dojem. Príbeh je ale nič moc, vychytávky modernej doby nepôsobili ako osviežujúci prvok a najviac uberá porovnanie s inými animakmi. Väčšina súčasnej tvorby je vtipnejšia, nápaditejšia a celkovo istejšia. Zo začiatku mi prišlo že sa tu varí z vody a aj animácia je iba štandard. Možno by si to zaslúžilo aspoň 3* ale napriklad Hotel Transylvania (prvý aj druhý diel) ktorý mi prišiel štýlovo najbližší som si užíval viac. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Předně musím zdůraznit, že pro Addamsovu rodinu mám velkou slabost a že jsem se na tenhle animák fakt těšil. Potěšilo mě i to, že se to řídí původním seriálem, tedy i originálem. A že tahle animace (která je i v komiksech) Addamsovým zatraceně sedne a že i tady je legendární znělka přesně taková, jakou jí známe ze seriálu. Po trailerech to ovšem vypadalo, že tenhle film bude nepovedený a navíc strašlivý průšvih, ale ani jedno se díkybohu nekoná. Hlavní zápletka je samozřejmě naprosto klasická, tupá, předvídatelná, ale nakonec proč ne. Zpracována ovšem mohla být lépe, neboť stále cítím, že ty čtyři hvězdy dávám opravdu jen k mé slabosti k Addamsovým a že je to spíše na 3*, ale zase na druhou stranu... filmy na 3* jsou kolikrát horší. Takže ačkoliv do druhého dílu je rozhodně co zlepšovat a i přesto, že to ani zdaleka nedosahuje kvalit původního seriálu či obou hraných filmů, furt to jsou Addamsovi v té nejklasištější podobě a už jsme dostali i jejich mnohem horší verze. A navíc jsem se u toho bavil, nechyběla známá hudba ani známé vedlejší postavy, nenudí to a je to prostě dobré tak akorát. Takže ve výsledku jsem naštěstí docela spokojen a na dvojku se těším. 70%. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Addamsova rodina“ ukazuje, že tahle rodinka je pořád aktuální, že má pořád co nabídnout, i když by to měla být primárně jen zábava, která se bude opakovat. Ale 3D designy jednotlivých postav docela fungují, některé jsou hodně cool, nejlepší pořád pro mě zůstává Wednesday. To byla vždycky moje favoritka. A jo, pro lehké pobavení se dá na film „Addamsova rodina“ podívat ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Z tvůrčího hlediska podobně divné jako rodinka Addamsů mezi „normálními“ lidmi. Na jednu stranu působí animák lacině, skoro až amatérsky, na druhou z něj vyzařuje jakási zvláštní energie (jako kdyby si tvůrci v tomto duchu s divákem zahrávali). Animace je divná, dabing je divný, ani o jednom se nedá říct, že by to bylo špatné, prostě jenom nestandardní. I po pár dnech se mi většina scén stále vybavuje. 60% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Celkom som sklamaný s toho ako to padlo, pretože trailer vyzeral lákavo, no bohužiaľ pri samotnom sledovaní ma to nadšenie s nových Adamsovcov rýchlo prešlo. Prišlo mi to strašne suché, bez nápadu (jeden alebo dva dobré hlody to nezachránia), ani animácia sa mi moc nepáčila a vlastne ma nebavili moc ani postavy. Cele mi to prišlo nejaké vykastrované. Sklamanie bolo pri tomto animaku skoro rovnako veľké ako nuda. 50% - 2* ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Goméz (Oscar Isaac) v snímke spomína príbuzného menom Zander, ktorý bol čierna ovca rodiny za zlyhanie pri Mazurke. V pôvodných komixoch Chalrlesa Addamsa bol Zander absolventom vysokej školy (čo z neho ale stále robilo čiernu ovcu). (belinko)
  • Těsně před záverečnými titulky běží klip, který paroduje úvodní titulky ze seriálu Rodina Addamsova z roku 1964. (Rico96)
  • V tomto snímku je Vec (ruka) ľavá, na rodziel od predošlých filmov, kde je to pravá ruka. V originálnom seriáli The Addams Family (1964) ale tvorcovia občas ruku pre zábavu striedali. (belinko)

Reklama

Reklama