Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 8

Recenze (157)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Generické spracovanie Rodiny Addamsovcov v štýle Ja, zloduch s frenetickou akciou, aby deti mali každých tridsať sekúnd niečo šialené, vybuchujúce, či rýchle pred očami. Aj keď sa zjavne tvorcovia snažili napodobniť štýl pôvodných komiksov, animácia je strašne lacná a celé to pôsobí ako videohra. Navyše príbeh nedokáže utiahnuť celovečernú minutáž. Ako sa už po niekoľký krát ukázalo, Addamsovci sú koncept, ktorý skvelo funguje ako seriál, kde každý diel predstavuje ďalšie túlanie sa po svete grotesknej rodinky a ich konfliktov s okolitým svetom. Stavať okolo toho nosný konflikt, ktorý má uniesť celovečernú stopáž, je popretím tejto estetiky. Nepodarilo sa to Sonnenfeldovi (aj keď tie filmy boli v iných ohľadoch skvelé) a už vôbec to nevyšlo tu (kde nie je skvelé skoro nič). ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Addamsovu rodinu mám rád a to jak Sonnefeldovi hrané filmy z devadesátek,tak původní seriál ze šedesátých let.Přesto mě ale nový animák nepřesvědčil už v traileru a realita je snad ještě slabší.Přitom tu byl velký potenciál,který by mohl být v animovaném filmu využit mnohem více než ve filmu hraném.Místo toho tu máme sice lehce stylizovanou,leč sterilní a vlastně ani nemoc zábavnou podívanou se hodně slabým příběhem.Chápu,že tu nejspíš byla snaha přiblížit tuhle dnes už polozapomenutou rodinu mladším divákům,ale určitě by se to dalo udělat lépe než jedním z nejslabších animáků posledních let...40% ()

Reklama

JustMeeKatie 

všechny recenze uživatele

Addamsovu rodinu mám moc ráda, ale musím říct, že tahle animovaná verze se teda moc nepovedla. První půlka mě moc nebavila a myslela jsem si, že filmu dám jen dvě hvězdičky. Druhá už naštěstí byla o něco lepší a hodně to, alespoň u mě, zachraňovala Wednesday s hlasem Chloe Grace Moretz, která, spolu s Charlize Theron, podala asi nejlepší "hlasový výkon". Za zhlédnutí to určitě stojí, ale je to jen další pohádka, která zapadne, a ke hraným filmům, co patří k televizním klasikám, si ani nečuchne. ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Jako velký milovník Sonnenfeldova hraného zpracování jsem těžko překousával tlustou a zmatečnou postavu Gomeze, nicméně pak jsem zjistil, že se to opírá o úplně původní zpracování, tak jsem zmlknul. Není to vůbec blbý, ale o to víc je to vizuálně hnusný (myšleno ve zlém). Film obsahuje pár skvělých vtipů, nicméně odkope se závěrečným shrnutím. Addamsovic musí vždycky stát na opačné straně předměstského šosáctví a ne s ním žít ve vzájemném respektu. A ty mobily a noťasy si tady taky strčte do zadku. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Vlastně celkem povedená pohádka, která je ale spíše pro publikum 12+, jelikož menší děti si z ní moc neodnesou a my dospělí si ji jen bez větších emocí užijeme a jdeme dál. Zábavně rozehrané charaktery rodiny jsou asi vše, na čem film stojí, humoru je bohužel méně než bych si přál a příběh je taková klasika. Neurazí, nenadchne. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (14)

  • Goméz (Oscar Isaac) v snímke spomína príbuzného menom Zander, ktorý bol čierna ovca rodiny za zlyhanie pri Mazurke. V pôvodných komixoch Chalrlesa Addamsa bol Zander absolventom vysokej školy (čo z neho ale stále robilo čiernu ovcu). (belinko)
  • Jedná sa o prvý film o rodine Addamsovcov, kde Pugsleyho (Finn Wolfhard) dabuje detský dabér. V dosavadných snímkoch bol vždy dabovaný dospelým hercom. (belinko)
  • Postavy rodiny jsou přímo inspirovány komiksem Charlese Addamse. (ČSFD)

Reklama

Reklama