Reklama

Reklama

Addamsova rodina

  • USA The Addams Family (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Připravte si prsty na lusknutí! Na plátna kin se vrací ikonická rodina, která každý rok vyhrává všechny soutěže na Halloween. Tentokrát se členové této vtipné a výstřední rodinky představí v animované podobě. Malí i velcí diváci se mohou těšit na skvělou zábavu, protože Addamsovi se budou snažit mermomocí dokázat, že dobří sousedé jsou pro své okolí k nezaplacení. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (13)

Trailer 8

Recenze (157)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Tato novodobá předělávka klasické Addamsovy rodiny mne až tak moc nechytla. Příběhová modernizace o mobily, influencery, focení jídla atd.. za mne děj sráží. Což se projevilo i na humoru, který byl mnohdy "tlačen" přes hyperaktivní makléřku, či její "emo" dceru. Naopak chválím animaci. Zvažoval jsem jen 3z5, ale nakonec dávám slabší průměr tudíž 2z5. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Rodinné problémy jsou nadčasové a všudypřítomné a nevyhne se jim ani nejmorbidnější rodinka všech dob. Wednesday je znuděná svým všednočerným životem a hledá útěchu v růžových končinách, zatímco Pugsleyho čeká náročná zkouška dospělosti v podobě šavlového tance. Podle zdejšího i zahraničního (Imdb) hodnocení jsem čekal něco horšího, nicméně ve výsledku jde o svižně natočený kousek s nejedním dobrým nápadem či hláškou, který se sice nikdy nestane ikonou svého žánru, ale diváka rozhodně neurazí. Na druhou stranu je však pravda, že se z toho určitě dalo vytřískat víc, protože Addamsovic rodinka oplývá velkým potenciálem. ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem nikdy neviděl původní černobílý seriál, ale zato jsem vyrůstal na dvou devadesátkových filmech. K animované verzi jsem přistupoval bez větších očekávání a nakonec z ní mám smíšené pocity. Jak správně píše silentname, tvůrci docela dobře vyobrazili jednotlivé postavy a jejich vlastnosti a Addamsovi jsou správně morbidní. A taky jsem se občas i zasmál. Problém vidím v místy přepálené akci – zatímco třeba tanec Festera s Gomezem ve hrané verzi představuje vrchol nadsázky, tady to všude vybuchuje, lítají tu rakety a Gomez dělá salta. Poselství filmu – totiž že být „divný“ není žádný zločin – je tu podáno zbytečně okatě, k čemuž přispívá i to, že hlavní záporná postava má na hlavě stejný účes jako Donald Trump. Ve výsledku jsem sice nebyl vyloženě zklamaný, ale rozhodně ani nadšený. Chápu ovšem, že stejně jako se naší generaci nebudou tihle animovaní Addamsovi asi moc líbit, nebudou se ani ty hrané devadesátkové filmy líbit fanouškům původního seriálu. (1 325.) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hrané dva filmy ze začátku devadesátek, byly takřka dokonalé. Tuto animovanou záležitost tedy beru jako jakésik upozornění Hollywoodem, že bylo by záhodno, na tohle dostat lidi, protože se jedná o velmi známou značku. Potěšilo mě že se děj aktualizoval s potřebami dnešní doby a naštěstí nesledujeme nějaký další útrapný origin, ve kterém se celý film dávají postavy dohromady, aby to už příště tedy začla být konečně i zábava. Tady se prostě jede skoro hned od začátku. Addamsova rodina bydlí na kopci za městem a obyvatelé městečka se začnou brzy zajímat o to, co jsou vlastně zač. Nijak neurážející spíše dospělejší animák. 55% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Addamsova rodina“ ukazuje, že tahle rodinka je pořád aktuální, že má pořád co nabídnout, i když by to měla být primárně jen zábava, která se bude opakovat. Ale 3D designy jednotlivých postav docela fungují, některé jsou hodně cool, nejlepší pořád pro mě zůstává Wednesday. To byla vždycky moje favoritka. A jo, pro lehké pobavení se dá na film „Addamsova rodina“ podívat ()

Galerie (54)

Zajímavosti (14)

  • Ku koncu snímku, keď celé mesto príde na prestavbu domu Addamsovcov, časť domu je ružová. V seriáli The Addams Family (1964) bola veľká časť scén natretá práve ružovou farbou, aby sa získali tie správne odtiene čiernej, bielej a šedej pre čiernobiele premietanie. (belinko)
  • Hoc sa môže zdať, že postava It (Snoop Dogg) hovorí nezrozumiteľným jazykom, v skutočnosti sú to repliky pustené odzadu. (belinko)
  • Vo filme sa rodina Addamsovcov presťahuje do Westfieldu v New Jersey, mesto, v ktorom sa narodil a vyrastal Charles Addams, tvorca rodinky Addamsovcov. (belinko)

Reklama

Reklama