Reklama

Reklama

Tři šesťáci, nejlepší kamarádi Max, Thor a Lucas, dostanou od dívek pozvání na svou první "líbací párty". Jenže žádný z nich se ještě nelíbal. Zkoušejí to na gumové panně, ale to se moc nedaří. Dostanou tedy nápad, že budou špehovat své dvě dospělé sousedky Hannu a Lily pomocí dronu, který patří Maxovu otci (a Max má přísný zákaz na něj sahat). Dívky se ale dronu zmocní a odmítají ho vydat. Hochy z domu vyprovodí, Thor ale při odchodu šlohne Hanninu kabelku, ve které má dívka extázi. Domluví se na výměně, ta ale dopadne špatně, protože zdivočelý dron se rozbije o autobus.Kluci utečou ze školy a plánují zakoupit nový dron. Dívky jsou jim v patách, chtějí svoji extázi, Lucas ji ale předá policistovi, který se ovšem domnívá, že jsou to vitamíny. Dívky se pomstí tím, že dron v obchodě koupí, jedná se o poslední kus, a donutí kluky, aby navštívili Hannina bývalého přítele Benjiho a získali drogy od něj. V divoké přestřelce vodní pistolkou se klukům skutečně podaří drogy od feťáků získat, a Max pak nasměruje získaný dron oknem do otcova pokoje – bohužel tak nešťastně, že dron pokoj zdemoluje. Kluci se kvůli tomu mezi sebou těžce pohádají a Max dostává od otce zaracha. Večer se u něj ale objeví Lucas, přesvědčí ho, aby se vykradl oknem z domu a šel s ním na líbací párty... (TV Nova)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (109)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Nato, že ide v podstate o komédiu s detskými hercami, tak je to pekne sprosté začo palec hore. Ústredná trojka je skvelá, je to presne taký ten goodfeeling film, kde sa miestami skvelo nasmejete a na ktorý sa dobre pozerá. Niektoré vtípky podarené, niektoré zas menej. Na plný mi chýbala ešte väčšia odviazanosť a šialenosť. Silné 4*. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Ohromná blbosť, pri ktorej ma ani náhodou neprekvapia prípadné hlasy pohoršujúce sa nad prehnanou vulgárnosťou trojice kamarátov (hoci až tak prehnané to v porovnaní s realitou súčasnosti zrejme ani nie je) počas ich cesty v ústrety jednému nepravdepodobnému dobrodružstvu. Ale nedokážem si pomôcť, je to zároveň nesmierne príjemná oddychovka, výrazne ťažiaca z naivného pohľadu na drobnosti zo sveta, ktorého brány sa 12-ročným deckám ešte len začínajú otvárať. Navyše, emotívny záver som filmu, narozdiel od mnohých žánrovo podobných titulov, dokázal zožrať aj s navijakom. (70%) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Superbad ze základky. Výborná komedie, která je na velmi tenké hranici nekorektní a trapné zábavy. Film je narvaný vtipnými situacemi i chytře vymyšlenými dialogy, které někdy pousmějí jindy vyvolají hlasitý smích. Ne všechny scény jsou dostatečně vypointované ale jako celek funguje na výbornou a dokáže i dojmout. Milé překvapení ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se další oplzlé pubertální komedie typu Prcičky a dostal jsem milý film s příjemným humorem. Zapnul jsem si to původně jen jako kulisu, ale po pár vtípcích a scéně s pitím piva, jsem film začal plnohodnotně sledovat. Jistě, občas tam nějaká oplzlá hláška zazněla, ale už jen fakt, že tady se nikdo nehrne k prvnímu sexu, ale vzhledem k věku hlavních hrdinů jen k první puse, nad průjmy typu Prcičky vítězí. Celý ten koncept filmu, kdy se malí kluci snaží být dospělí a házet dospělá moudra, přičemž se ve své dětské naivitě spíš shazují, mi přišel moc sympatický a nejedenkrát jsem u toho vybuchl smíchy. Scéna s konkurzem moc hezká! Určitě jsem to neviděl naposledy. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Bol som milo prekvapený, tým čo som videl. Príbeh je o tom, že je partička sopliakov pozvaná na bozkávajúcu party, no problém je v tom, že túto "disciplínu" ešte nikto neovláda a tak spoločnými silami vypracujú plán, aby sa to naučili. Herecké trio mi naozaj sadlo a veľmi ma bavili tí sopliaci, humor je niekedy až prekvapivo ostrý, no to je pravé to, čo ma bavilo najviac. Za projektom ako producenti stoja Evan Goldberg a Seth Rogen, ktorí nám už niekoľko divokých filmov dodali (Apokalypsa v Hollywoodu, Interview). No a tento tiež stoji za to. Pokial mate radi ich tvorbu, tak Dobrých chlapcov nevynechajte. 80% - 4* ()

Galerie (42)

Zajímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 11. března 2019 na filmovém festivalu South by Southwest v Austinu (Texas, USA). (ČSFD)
  • Původně ve filmu byla smazaná scéna, kdy kluci poprvé dorazí do obchodu. Od prodavačky zjistí, že ačkoliv byl dron inzerován za 550 amerických dolarů, ve skutečnosti stojí 598 dolarů s daní, takže je vyhodí, aby získala zbytek peněz. Když se později vrátí s penězi navíc, prodavačka jim řekne, že už dron prodala dvěma dívkám, což Maxe (Jacob Tremblay) rozzlobí. Ve filmu byla zachována pouze druhá návštěva obchodu, která byla částečně přetočena kvůli ztracené scéně z dřívější části filmu, ačkoli Maxův výbuch (který se bez tohoto kontextu může zdát poněkud netypický) byl zachován. (KGBelik)
  • Fráze „Bean Bag Boys for life“, kterou říkají hlavní hrdinové, je narážkou na frázi „Bad boys for life“ z filmu Mizerové 2 (2003), kterou říkají Will Smith a Martin Lawrence. (tb_23)

Související novinky

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

Lord a Miller chystají komedii s medvědem

18.12.2019

Phil Lord a Chris Miller se spojili s tvůrčí trojicí Radio Silence (Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett a Chad Villella) a dohromady teď chystají novou komedii s medvědem. V podstatě by mělo jít o… (více)

Reklama

Reklama