Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zkrachovalý komediant Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) se dlouho pohybuje na tenké hranici mezi realitou a šílenstvím. Jednoho dne se ve svém obleku klauna potuluje po ulicích Gotham City a dostává se do konfliktu s brutálními zloději. Pomalu se roztáčí spirála událostí dosahující hrozivých rozměrů. Všemi opuštěný Fleck se začne čím dál více propadat do hlubin šílenství a postupně se mění v ikonu zločinu, kterou svět brzy bude znát pod jménem Joker. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

To je holt život. Taky jsem dosti dlouhou dobu nemohl pochopiti,že někdo může viděti věci jinak než já.:) Zajímalo by mě,co ten Trautix napsal tak úchvatného:) páč jsou zde 2 smazané příspěky.;-)

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Trautix

Si nemyslím že to bude ten Joker... který B.W zabije rodiče... Tu scénu by tam museli nějak narvat. 

A nemyslím si že zrovna tenhle film bude končit pozitivně pro hlavní postavu... 

Navíc, když je zastřelil... neměl ještě to svoje originální extrovertní image. 

Takže to neklapne... Bude to jen gansterské drama o vzestupu (geniálního) šílence.

na příspěvěk reagoval PKD

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

PKD

Každý pokládáme za geniálního jak vidím něco jiného :-) ale celkem dost dobře a výstižně to napsal Trautix s čímž i souhlasím.

na příspěvěk reagoval PKD

Trautix

Trautix (hodnocení, recenze)

joker ma v traileru zlost kdyz lezi b metru na zemi co dostal ranu pesti.  dale je v traileru videt maly chlapec za plotem. To je Bruce Waine  a bylo by huste kdyby Joker zastrelil jeho rodice v tom filmu. Jeste chci dodat , ze joker neni jedna postava v tom svete. je to maska ktera dava lidem inspiraci k pokroucene realite vsedniho dne  tezkeho  zivota. O 25 let pozdeji pak prichazi dalsi clovek ktery  si cmara masku jokera na oblicej a teprve ten bude tzv joker jak je znam  z Nolanovich filmu. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69, kamigava

Uživatel Trautix smazal svůj příspěvek.

Uživatel Trautix smazal svůj příspěvek.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

TheWhiteWolf

Protože to je prostě geniální typ originu,který nepřekonáš. Tak asi proto. :) A navíc,já na něm vyrůstal,takže pro mě to je základ,logicky. Váš milý PKD.;-)

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Maniax

Tak to je fakt smutný... že to má i svou předlohu. 

Já myslel že si tohle někdo jenom tak vycucal... Co takhle udělat Veselí dojemný  film o nejvýznamnějším fan fatale Bruse Waine? Jooo jasně... lidi to budou milovat, to tu ještě nebylo... No proč asi. -_-

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Kincl

No vzhledem k tomu, že se má ve filmu objevit Tomas Wayne a Bruce by měl být ještě malý kluk, jak už tu bylo řečeno, tak si myslím, že asi spíše ne.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

Né ty v každé diskuzi u filmu/seriálu, jenom kritizuješ, nadáváš a šíříš tu svoji nenávistivou auru. Kam šlápneš tam se voda otráví, hospodářská zvířata pojdou a tráva uvadne a nic tam sto let neporoste. 

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Chápu že je to v jiném "světě" než Joker (Leto) ale myslíte že tu budou nějaké narážky na Batmana atd?

na příspěvěk reagoval TheWhiteWolf

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

to je stejně zkritizovat celý film, na základě traileru, expertíza jak od samotného experta. Nepřestává mně to udivovat. 

na příspěvěk reagoval Sabrewulf, Kincl

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Určitě to bude zajímavý film a Phoenix bude bez pochyby skvělý, ale nezlobte se na mě, ten trailer docela podělali. Jo, jasně, pro člověka, který tuhle postavu zná, si dá už dopředu dohromady kontext, takže nadšenost, ale když to vezmu z pohledu diváka, který o téhle postavě nikdy neslyšel, tak bych z toho cítil psychologickou intoušárnu o retardovi, co vždy a všude dostává na hubu. Kdyby na konci traileru ukázali jeho zlou změnu s nějakým mrazícím hudebním doprovodem, tak by snad byla i husina. Oni zůstali jen u toho otloukánka. Doufám, že druhý trailer už nebude tak zavádějící.

na příspěvěk reagoval Ratemus

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Vypadá to moc dobře :) Jen dotaz, a vsadím se, že už to tu někdo určitě probíral - zapadá tenhle Joker nějak do DCMU? :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

PKD

Tak si říkám, proč si musí tolik lidí za každou cenu spojovat Jokera s incidentem v chemičce s kyselinou a stejně tak s Batmanem. Samozřejmě, že to mám rád, ale už Nolan a jeho TDK a v něm Joker od Ledgera mě přesvědčil o tom, že to jde i jinak a sakra dobře!  osobně jsem na něco podobného od TDK čekal a v tiše doufal, že někdo pojme tuhle postavu takovým směrem. Joaquin je navíc pro tu roli jak stvořený. Doba ve které se to odehrává a ten příběh. Z tohohle budu hodně udělaný, když to řeknu takhle a na rovinu :-D :-)

na příspěvěk reagoval Idée_fixe, kamigava, PKD

Související novinky

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

Vetřelec sesadil Deadpoola z tržebního trůnu

19.08.2024

Dominance na tržebním vrcholu po spanilé krasojízdě končí. Nový hororový snímek Vetřelec: Romulus od Fede Alvareze (Smrt ve tmě), jenž pochválil i otec série Ridley Scott, překonal všechna očekávání… (více)

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

Deadpool & Wolverine se probojovali k miliardě

12.08.2024

Bylo to jen otázkou času. Tržby letošního marvelovského hitu Deadpool & Wolverine režiséra Shawna Levyho (Free Guy: Hra na hrdinu, Projekt Adam) se nabalují jako sněhová koule a už třetí víkend… (více)

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

Logan od Mangolda je součástí MCU kánonu

03.11.2023

Po zveřejnění informace, že se ve dalším pokračování Deadpoola, jenž je zatím bez oficiálního názvu, po několika narážkách z předcházejících dílů konečně objeví po boku Ryana Reynoldse i navrátivší… (více)

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Reklama

Reklama