Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

V tomto belgickém kriminálním seriálu jsme svědky jedné události studeného zimního dne, viděné ze dvou různých pohledů. Jednotlivé epizody nás nechají nahlédnout do týmu policejních vyjednávačů a speciálních jednotek, kteří reagují na krizi rukojmích v malé pobočce banky. Jednotlivé epizody ukazují tytéž události, a to očima zločinců uvnitř a jejich obětí. (Trajektt)

(více)

Recenze (15)

VLADEK 

všechny recenze uživatele

Vysoce nevyrovnané díly, místy těžko uvěřitelné a v první polovině, u vyprávění před bankou, několikrát nesedělo z hlediska světelných podmínek venku a uplynulého času a toho kam se postavy přemístily. Kdybych to asi viděl s časovým odstupem co týden díl, tak bych si toho možná nevšiml. Rozhodně nejde o nějakou pecku ani nadprůměr, sotva na 3 hvězdy. ()

Audit 

všechny recenze uživatele

Nervózní události studeného zimního dne, viděné ze dvou různých perspektiv. Jednotlivé epizody vyprávějí příběh týmu policejních vyjednávačů a speciálních jednotek, kteří reagují na krizi rukojmích v malé pobočce banky. Jednotlivé epizody ukazují tytéž události, a to očima zločinců uvnitř a jejich obětí. ()

Reklama

Dave Lister 

všechny recenze uživatele

Adrenalinová jízda která je napínavá až do doby, kdy se na obrazovce objeví poslední titulky. Hodně originální styl vyprávění a to z obou pólů, jak zločinu tak i policejních postupů. Velmi realistický thriller, kdy opravdu částo zapomenete, že sledujete seriál a ne přímí přenos z policejního zásahu. Technicky dokanale pojaté, protagonisté hrají absolutně civilně. Velké zvraty střídají mrazivé scény a ponurá alternativní elektronická hudba, se vám dere pod kůži. Nejlepší seriál, který u mě překonal i Mladého papeže a Učitele. Zaslouženě se tento dvanáctidílný nášlap dostal v mém zlatém fondu na první místo. Hned na čestné místo vedle seriálu Dark. Doporučuji všem, kteří mají rádi kvalitní evropskou produkci. Třikrát sláva! ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálových počinů tohoto roku. Banální zápletka bankovního přepadení dostává hezké grády díky realistickému pojetí a hlavně svěžímu scénáři - nápad s postupným odkrýváním příběhu střídavě z pohledu polictistů a zločinců se mohl tvůrcům nehezky vymstít, ale ustáli to dobře, kuci belgičtí! ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tvl, tak to bylo dobré psycho...Sqělý nápad střídat úhly pohledu v každém díle...Situace na bojišti se měnila každým okamžikem a pokaždé naprosto nečekaně...Jak se blížil závěr, tak gradace byla čím dál větší až jsem měla pocit, že to snad už ani nevydržím...No a ten konec! ...Myslela jsem, že kopnu do televize jak jsem byla nasratá...Prostě bylo to boží...Jo a taky by mě zajímalo kolik lidí se dodívalo až do úplného konce titulků a tím pádem přišlo o zajímavý záběr a taky závěr :-))) Za mě 98% ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama