Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (476)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já pořád nevím, jestli James Franco jako jo nebo ne. Celkem se mi líbí jeho nasazení, ale pořád jsem se nerozhodl, jestli ta debilita mnohých jeho postav vychází přímo z něj samotného nebo to prostě umí takhle zahrát, případně, že jeho herectví (nebo "herectví") prostě na víc nemá. Fakt nevím. Takhle rozporuplný pocit jsem naposledy měl u Colina Firtha, i když tam to bylo jasnější - Firth je skvělý herec, ale je mi hrozně nesympatický. U J. Franca prostě pořád nevím. Příběh a zábavnost tento film bezpochyby má, to jo, pobavil jsem se. Zoey Deutch skvěle hraje obličejem, doufám, že s ejí brzy podaří vymanit z postav, které jsou důležité hlavně pro svůj vzhled (ne, že by mi zrovna její vadil) a dostane možnost se pořádně herecky projevit (ne, že bych jí v tomhle nevěřil. Takže? Jo, dost jsem se pobavil. 3.5* ()

Othello 

všechny recenze uživatele

To zas muselo ve writer's roomu protéci krve a potu. Koncept: James Franco se bude chovat jako psychopatickej debil, zatímco Bryan Cranston se bude tvářit, jakoby se James Franco choval jak psychopatickej debil. Uvěřit se nedá ani jednomu, protože všichni přehrávaj jak děti na prvním castingu. Forma: Franco vyžvejkne jakousi volovinu, zatváří se na ránu a následuje jeden až pět tichých přestřihů na zmatenou rodinu jeho nastávající. Do toho samozřejmě mrda povinných popkulturních narážek pro i toho nejpomalejšího ňoumu a to vše zaobalené do nesmrtelného konfliktu starých pořádků s expresivní vyhroceností nového světa. A samozřejmě povinný dramatický oblouk k závěru, který odpočítáváte od úvodních titulků. I tak by má nízká, plebejská duše mohla hodit sem tam koutkem v náznaku veselení, leč většina vtipů neumí skončit i přesto, že negradují, jen opakují svou základní premisu stále dokola, asi aby i to nejretardovanější dítě na testovací projekci se stihlo dosmát když Cranston použije ve špatném kontextu slovo bukkake. Ne. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tým nastávajícího zeťáka se snaží na domácím hřišti přesvědčit rodinu své milé o upřímnosti svých citů i níži vlastního mentálního levelu. Tak autor pojmenovaný po německém přístavu vykrádá vlastní dílo Meet the Fockers, akorát s tím rozdílem, že tady chybějí oba zakladatelé domácího klubu.. Pod námětem podepsaný lascivní barel Jonah Hill může být jedním z důvodů, proč jsem se příliš nebavil. A nebo za tím byla přepálená vulgárnost, afektované postavy, vtipy, co nevědí, kdy skončit a mezi řádky schovaný povýšenecký výsměch staré škole.. Ze spodu tlakově čištěný Bryan Cranston mi přišel poněkud ztracený a já se mu ani nedivím.. ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

A pak že se dneska už nenatočí dobrá, moderní, vtipná a alespoň trochu originální komedie. Trochu jsem zapátral, co za komedie jsem v posledních letech viděl - je jich málo a je jen pár zářných výjimek, které za to opravdu stojí. V tomto případě svoji roli rozhodně sehrálo duo Franco/Cranston, kteří excelují. Scénář ždímal jeden vtipný moment za druhým a vzhledem ke skoro dvouhodinové stopáži není ve filmu ani chvilka nudy. Dále potěšilo několik úžasných cameo rolí, které ale netřeba spoilerovat. Kdo se rád pobaví a chce spláchnout to komediální sucho poslední doby, tak tomu "Why Him?" vřele doporučuju. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Strašná volovina, kde humor je postaven na vulgaritách, chcankách a gangbangu, jaká já chápu že James Franco, si jede svůj osobitý styl humoru, ale zrovna on má navíc. Přítomnost Bryana Cranstona, u tohle filmu, vůbec nedokážu pochopit, ví vůbec v čem hrál ?? Keegan-Michael Key, mi přišel ze všech nejvíc normální a i scény s ním, sou celkem vtipné. Zbytek herců, sou nevýrazní a nezaujali. Nezaujal, ani příběh, který působí jako zremasterovaná a rádoby vtipná verze, Fotr je lotr, akorát s tím rozdílem, že tady nebyla legrace. A byť Kiss potěšili, víc jak jednu hvězdičku, tomuhle dát nemohu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Podle herečky Megan Mullally měli herci tolik prostoru k improvizaci, že bylo natočeno přes 240 hodin filmu, které se nakonec pro finální verzi sestříhaly na konečných 90 minut. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama