Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (476)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Já pořád nevím, jestli James Franco jako jo nebo ne. Celkem se mi líbí jeho nasazení, ale pořád jsem se nerozhodl, jestli ta debilita mnohých jeho postav vychází přímo z něj samotného nebo to prostě umí takhle zahrát, případně, že jeho herectví (nebo "herectví") prostě na víc nemá. Fakt nevím. Takhle rozporuplný pocit jsem naposledy měl u Colina Firtha, i když tam to bylo jasnější - Firth je skvělý herec, ale je mi hrozně nesympatický. U J. Franca prostě pořád nevím. Příběh a zábavnost tento film bezpochyby má, to jo, pobavil jsem se. Zoey Deutch skvěle hraje obličejem, doufám, že s ejí brzy podaří vymanit z postav, které jsou důležité hlavně pro svůj vzhled (ne, že by mi zrovna její vadil) a dostane možnost se pořádně herecky projevit (ne, že bych jí v tomhle nevěřil. Takže? Jo, dost jsem se pobavil. 3.5* ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se asi nechal strhnout zdejším hodnocením, protože jinak bych o to dost možná ani nezavadil. Dcerka představí švihlého přítele, tátovi se to nelíbí a dál to znáte... Jo přesně. Dál to znám a nic víc jsem nedostal, jak jsem si bláhově myslel. Film opravdu nenabízí nic nového, originálního a fakt jsem na něm neviděl vůůůbec nic zajímavého, abych pochopil zdejší přehypované hodnocení. Jestli jsem se za celý film zasmál jednou, tak je to ještě hodně, fakt... :) Přehnaný humor mám rád, ale zde mi nepřišlo vtipné skoro nic. Nechce se mi věřit, že ČSFD uživatelé tohle nechají dlouho v červené barvě... :) ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Rodina se celá ulepená válí v obyváku v sobí moči, jejímu nejmladšímu členovi přistanou na obličeji sobí genitálie. Matka se nechává superinteligentním záchodem uspokojit, zatímco otci záchod stříkne do obličeje spršku vody, kterou před tím opláchl jeho zadnici. Copak to je? Třeskutá sranda a fekální předělávka filmů Nevěstin otec a Hlava rodiny pro třetí tisíciletí. Film se bahní v nechutnostech, nenabízí jediný vtip a mladý muž, kterého si k nevoli otce dívka vybere, je vymaštěnec chrlící jednu sprosťárnu za druhou a vymýšlející nápady hodné opožděného děcka z mateřské školy. Popravdě, jediný důvod, proč by si ho dívka vybrala, jsou jeho peníze a téměř jistota, že ženicha může hned po svatbě prohlásit za nesvéprávného, zavřít ho do blázince a shrábnout veškerý jeho majetek. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne sa J. Franco našiel v nejakej postave. Rola pojašeného, excentrického blázna je ako stvorená pre neho. Prvá polovica, keď sa chudáci rodičia ešte len zoznamovali s týmto bláznivým exotom a jeho domácimi technologickými výdobytkami celkom ušla, bavil som sa. No druhá polovica a hlavne záver už z tohto komediálneho čara dosť stratili, pričom dej sa preklopil do starej známej klišé schémy, čo už trocha začalo zaváňať nudou a mierne trápnym vtipom. Celkovo však spokojnosť, lepší priemer. 65/100 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Komedie, od které jsem toho příliš neočekával, mě kupodivu slušně pobavila. Střet taťky Neda s érou počítačů mě dokázal rozesmát, Gustav dokázal vyřešit i ošemetný problém a Kaley Cuoco byla jako Justine výborná. Kdyby tvůrci přesně podle mých očekávání odporně nezapatosili poslední čtvrtinu filmu, klidně bych přihodil i čtvrtou hvězdičku za snímek, u kterého jsem se mohl v klidu zasmát, aniž bych musel přehnaně zapojovat myšlení. Mohla to prostě být typická oddechovka, ale... ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

  • Jedním z Lairdových tetování na pravé ruce je vikingská runa (znak) pro „stvoření“. Na levé paži u jeho zápěstí je vikingská runa pro „mládí“. (Dr Lizal)
  • Sváděcí scéna v ložnici mezi „sjetou“ Barb Flemingovou (Megan Mullally) a Nedem Flemingem (Bryan Cranston) nebyla v původním scénáři. Mullally ji navrhla během zkoušek. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama