Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komisař Laurence posílá svou sekretářku Marlene na léčení na psychiatrickou kliniku, kde došlo k záhadnému úmrtí... (TV Prima)

Recenze (2)

rivah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rušná epizoda, kde je komisař podezřelý z vraždy, je ve vězení a pak v psychiatrické léčebně jako blázen a přitom tam vypátrá vraha s pomocí sekretářky Madelaine, která je tam taky na léčení. ()

maoc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak mám tyto přiohnuté a trochu potřeštěné adaptace celkem rád, tak tato epizoda mne iritovala. U Suchetova Poirota to byla jedna z těch nejlepších. Co nabízí tato? Místo jeskyně u moře chatku v lese. Ani netušíte, že tam jde doktor jako na dostaveníčko, dokud sama Marlen ve své poblázněnosti neřekne, že ji má s sebou jen jako alibi. Místo pašování drog do země tu máte jen předávání malého množství pro jednoho narkomana, který se nechce nechat léčit. Místo Poirota a jeho stopek a složitého dokazování, že zločin bylo vůbec proveditelný, tady máme Marlen a její postřeh s botami a inspektora, který jede buď na sedativech, anxiolyticích nebo laxativech nebo bručí v base. A hlavně - místo precizní pitvy zla v lidech včetně jejich minulosti, tu máme akorát taškařici s tím kdo je či není blázen, kdo se líp zabarikáduje v pokoji a naprosto nelogické chování personálu kliniky, policie a vlastně vůbec všech. Nebýt toho, že v tomto díle Alice poznala snad dokonce opětovanou lásku, tak dám snad jen 1 hvězdu. Opravdu se pro porovnání podívejte na tuto epizodu a bude vám hned jasno: Agatha Christie's Poirot - Zlo pod sluncem (S08E01) (epizoda) (2001) ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama