Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (117)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jako údajný 'thriller' a 'horror' - bezostyšná blamáž; ne, není to žádný thriller natož horror. Jako názorné a poučné nakouknutí do virtuálního polosvěta bezcenných zdegenerovaných polodementů cenný studijní materiál; jen nevím, jestli mám cítit spíš soucit nebo štítivé opovržení nad zoufalci, kteří v reálu opravdu za prachy retardovaně četují s podobnými duchoprázdnými blbkami, aby unikli ze svého osobního pekla zamindrákované osamělosti. Jelikož ale vesměs budou asi úplně stejně vylízaní jako ony, tak volím spíš to opovržení. Jako zábava - 0 bodů; kdyby to byl pětiminutový kraťas, ve kterém po pár minutách mozkorvoucího plkání nějaké diblíkovité kravky vleze do místnosti dvoumetrové hovado v řeznické zástěře a uřízne kravce hlavu kinžálem, bude to jistě zábavnější. Řemeslné zpracování - špičkové; inu Netflix. Herecké výkony - přesvědčivé; dobrá práce. Zápletka a rozuzlení - 0 bodů; a šup s tím do koše. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Originální, formálně pěkně zvládnutý, lehce "hororový" thriller trefně předvádí posedlost žebříčky popularity i v tak minoritním zákoutí internetu, jako jsou (erotické) live chaty a performance (je to logické – nejoblíbenější štětka nejvíc vydělá). Naprosto jsem netušil, jakým směrem se podivná krádež identity vyvine. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Melodramatická pohádka o tom, kterak byla jedné líné krávě ukradena identita. Kdyby místo ubohých livechatů s ještě většími ubožáky chodila makat dvanáctky do kauflandu, nikdy by se jí to stát nemohlo. Film překrásně reflektuje obraz dnešní doby a mladou generaci, která je chycena v osidlech on-line sítě a vydělat peníze ještě nikdy nebylo tak jednoduché, i za cenu naprosté ztráty hrdosti a soudnosti, ach jo......................moje hodnocení = 4 z 10. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem chvíli, jestli ta rozehraná hra má něco znamenat, symbolizovat, říkat - a došel jsem k tomu, že jde prostě o zajímavý gimmick, který se rozhodně vyplatil a tenhle film bez problému utáhne. Nekonkrétní technofobie vůči sociálním sítím stačí, film samotný pak jen čistě mechanicky zkoumá možnosti svého námětu. A je to fajn. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Jo i život lehké děvy může být těžký. A to hlavně na webu. Zajímavý snímek z produkce Netflixu. Madeline Brewer známá hlavně ze seriál Služebnice si odskočila přivydělat nějaký peníz na erotický web. Film asi nesedne každému ale mě to bavilo a hlavně to bylo dost mysteriózní ale nevím co na tom byl horor. 65% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Celosvětová premiéra proběhla 18. července 2018 na filmovém festivalu Fantasia v Kanadě. (ČSFD)
  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)
  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)

Reklama

Reklama