Reklama

Reklama

Hell Fest: Park hrůzy

  • USA Hell Fest (více)
Trailer 1

Představte si, že na Matějské pouti vjedete do strašidelného zámku a do klína vám tam spadne nepříjemně skutečná useknutá hlava. Nemůžete ani mluvit, ovšem nikoho jiného to nevzrušuje, protože useknutá hlava ke strašidelnému zámku tak nějak patří. Přesně tak se cítí hrdinové hororu Hell Fest: Park hrůzy. Sériový zabiják v masce si totiž z celého lunaparku Hell Fest udělal dokonalé maskování a svoje vlastní smrtonosné hřiště. Panoptikum strašidel skropí skutečná krev, na velevážené publikum čeká opravdový děs a smrt. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (180)

Han22 

všechny recenze uživatele

Hloupočký horor, aneb když vybere "suprový horor" ženská. Šestice teenagerů v zábavním parku je kosena chcípákem a nezajímavé masce poměrně nezajímavými mordy. Většinou dominuje nůž, jediná slušná scéna je rozmáznutí hlavy palicí. Teenageři jsou klasicky na ranu, jejich žvanění mě uspávalo, konečné zúčtování se nekonalo, jelikož ustoupilo "šokující" pointě, stejně tak odhalení kdo je vrah jsme se nedočkali. Jediné plus jsou kýčovité ale v reálu zajímavě vypadající kulisy strašidelného parku (ty ruce), jinak podobné slashery uměli v 80. letech mnohem lépe. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Hlavní postavy jsou dost plastické, umírání postav jakbysmet, příběh vraha nulový, což poukazuje spíš na klasickou vyvražďovačku, ale to pak nedává smysl ten závěr filmu, leč jinak zajímavá myšlenka s parkem hrůzy. Hudba: příjemný průměr, děsivost vraha: lehký nadprůměr. .... HODNOCENÍ: 45% (2*) ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel zklamalo. Docela jsem se těšil, film vypadal zajímavě(i když dát tohle do kina?) ale nakonec se z toho překvapení nekoná. Film je klasická směsice klišé, což mi nevadilo. Vadilo mi naprosto nezajímavý vrah, postavy kromě dvou jsem nevěděl ani jak se jmenují, a asi kromě dvou vražd jsou vraždy o ničem. Pár scén potěšilo a hlavně samotný "Hell fest" potěšil, ale stačí jedno zkouknutí. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Park vzhledově ucházející, ale k čemu to je když to co se v něm odehrává neni ani za mák zajímavý? Postavy neskutečně otravný a blbý, od začátku si bud stěžujou že se bojí a chtěj domů (tak proč tam chodit???) a nebo naopak že něco strašidelný neni. Zabiják nebyl uplně k hovnu ale jeho krajně obyčejná maska a podivná motivace to táhly dost dolů, závěrečný odhalení to pak snad ještě zhoršilo. Krev zde skoro neni, většina postav je jen obyčejně ubodaná, slibný scény jako ta s gilotinou se vydaj nakonec míň brutální cestou. Škoda. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

No nečekal jsem nic, dostal jsem docela slušnou porci zábavy. Ono premise zábavního parku, který je hororový od začátku po konec je docela zajímavý. Navíc ve slasher žánru už toho moc zajímavého nevymyslíte. Hell Fest má alespoň zajímavou myšlenku a jednu herečku, která už před nožem utíkala. Bex Taylor-Klaus fandím. Její charakter v seriálovém Scream (2015) jsem žral a i tady je to moje favoritka. Tyhle role jí sakra sednou. No a co dál? Máme tu vraha s nožem a maskou. žádné terno. Dvě gore scény bez kterých bych se obešel a dialogy, které jsou hrozné. Pak mě nejvíce lákala motivace vraha. Ale nakonec se o dotčeného spolužáka nejedná a finále je takové. No vlastně nijaké. Celkově mi to příjemně uteklo a já se bavil. Sám ale vidím, že inovací je tu minimum a většinou jde o vykradačku z jiných hororových filmů. (Jsem si jistý, že scénu s telefon už jsem někde viděl). Film zatracovat nechci, ale pravda je, že jediné, co je dobré je nápad a jedna z hereček. Zbytek je bohužel k uzoufání. (50 %) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama