Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ano, ano - mám relativní slabost pro J-Lo a tak asi tento film,který většině hodnotitelů připadá podprůměrný, hodnotím jako čistý průměr - mě to náhodou docela bavilo a navíc tu svůj klasický, skromný herecký standard předváděl i James Caviezel...................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

carly 

všechny recenze uživatele

mám tento film rada. je taký smutnokrásny. Jim Caviezel je neodolateľný a Jennifer tu podala jeden zo svojich lepších výkonov. ich utrápené duše, ktoré až v tom druhom nájdu pokoj sú zvláštne skutočne neskutočné. je to ľúbostný príbeh, ale je v ňom dostatok drámy, aby nebol presladený. a spokojný (nie šťastný) koniec predišiel melodráme. ()

Reklama

cachina 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudný a natahovaný cajdák. Jeden by si nejprve myslel, kdy už Jamesu Caviezelovi přeskočí a bude usilovat o život Jennifer (hlavně když se zde píše, že se jedná o thriller). Ale ono nic. Celý film je o sblížení dvou lidí. Nic víc. Ano, oba musí překonat své těžké minulosti a blabla. Ale to nefunguje ze dvou důvodů. Za prvé nevím proč tvůrci poskytli tolik informací v prvních Caviezelových flashbacích. Co se mu stalo, musí hned dojít každému. A tudíž další flashbacky byly vyloženě zbytečné. A za druhé se žádná dramatická gradace příběhu nekoná. Sice obě linie (Lopez a Caviezel) mají pomyslné vyvrcholení (např. řeč Jennifer do kamery), ale nic extra vygradovaného to také není a diváka to nechává celkem chladným. Hlavním problémem filmu je tedy zcela nudný a nedotažený scénář. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

K ději se nevyjadřuji, páč ten vůbec nestojí za řeč, ale vážně se divím, jak někdo může považovat Lopézovou za krásnou. Za a) v 99% případů hnědé oči srážejí ženu přinejlepším do šedivého průměru, a Lopézová mezi to jedno šťastné procento rozhodně nepatří. Za b) její vlasy odbarvené na blond skutečně náramně, náramně ladí k její výrazně tmavší, typicky bronxové pleti. Za c) nevím, co je hezkého na velkém zadku a malých prsou. Navíc, 75% žen je bohužel obdařeno podobně, takže po dnu stráveném v práci a na ulici má člověk nakoukáno tolik, že poslední, co ještě chce, je koukat na tyhle typy večer v televizi. PS: Nehledě na vzhled, Lopezová je divná i jinak. Si tomu svýmu záhadnýmu milenci stěžovala, jak v noci cítí "kulky na prsou". Znám ženy, kterým to nejen nevadí, ale dokonce se jim to i líbí a vyžadují to... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Policistka Sharon Pogue (Jennifer Lopez) při jednom zásahu u smrtelné autonehody zachrání život mladému muži. O rok později, aniž by si ona či on uvědomovali, že se již setkali, se potkají znovu, a tentokrát on (Jim Caviezel) zachrání život jí. Je to všechno jen dílem náhody nebo zaúřadoval osud? .. Škoda první pěti minut, protože celou záhadu divákovi autoři prozradí předem, a pak jsou oba ústřední hrdinové tak trochu za blbce, že si ani jeden z nich ono setkání nepamatuje. Takže chudák divák jen čeká, kdy konečně procitnou, vzpomenou si, vezmou se a budou spolu šťastně žít až do konce života :) Takhle jednoduché to ale není - to by asi na celý film nestačilo, tak pro jistotu ještě ona řeší problémy se svojí rodinou (asi hlavně proto, aby se mohla jemu sem tam vyplakat na rameni). Spíše než příběh mne ale zaujaly herecké výkony - ač většina zpěvaček ve filmu působí tragicky, tak J'Lo to prostě sluší, a s Jimem Caviezelem tvoří docela příjemnou dvojici... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Pieseň, ktorú Catch (James Caviezel) a flautista hrajú v nočnom klube, je "Nature Boy" od Nata 'King' Colea. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama