Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Tomuto sa v odborných kruhoch vraví “riedka sračka”. Film, ktorý objektívne nie je vyložene zle spracovaný, no je jednoducho o ničom. Podľa názvu som čakal nejakú kriminálnu zápletku, no z tohto súdka sa tu rieši len domáce násilie na ženách a aj to len okrajovo (chvalabohu, lebo je otrasne napísané aj zahrané). Hlavnou náplňou snímku je ale sledovanie vzťahu traumatizovaného Caviezela (čo sa permanentne chová ako autista alebo latentný úchyl) a JLo, ktorá sa ho snaží zachrániť vo svojom náručí. Táto melodráma ale tiež veľmi nefunguje a tak je výsledkom len nezáživný blivajz. 4-/10 ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Po druhém shlédnutí jsem zvednul hodnocení na 2 * . JLo mě vlastně příjemně překvapila, že sem tam dovede i hrát. V první polovině této americké sračky se něco odehrává a šlo by z toho i vytěžit středně zajímavý příběh. Druhá polovina je melodramatická snůška hloupých keců, viz scéna na hřbitově, no to by se jeden i mnozí poblili. Proč ten film vlastně mám, je jasné. Jlo není umělkyně, je to portorikánská číča na kterou je příjemné se dívat, zvlášť když celý den musím sledovat 150 hnusných smradlavých dementů v práci. Ti také hrají role podle zpackaného scénáře jako v tomto případě Jlo. ()

Reklama

Gekacuk 

všechny recenze uživatele

Film plynoucí pomalým rozvážným tempem s postupným rozkrýváním zápletky. Jedná se o psychologické drama s námětem domácího násilí a hledání nového začátku po prožité rodinné tragédii. Konečně film bez bláznivých a „efektních“ střihů. Konečně film, kde jsou do jednotlivých rolí obsazeni typově odlišní herci a nelze si je vzájemně plést. Kdo čekal nějakou bezduchou střílečku plnou nadbytečného násili, bude asi zklamán. ()

robo7773 

všechny recenze uživatele

*** (46 bodov zo 100) Čo uz by som mohol komentovať k tomuto filmu, veď nie je čo okomentovať. Celé je to také fádne a mdlé, že asi ani viac nemôže byť. Klasický vzor tretotriedneho filmu, ktorý je tak dobrý si pozrieť pre staré tetušky pri žehlení. Ničím ma film nezaujal, a mal som obrovské problémy nezaspať pri nom. Uplná strata casu a k tomu aj Jennifer zabudla ukázať svoje krásne poprsie, takže aj tí ktorí by si chceli pozrieť film len kôli kúsku nahoty tak budú sklamaní!!! ()

cachina 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nudný a natahovaný cajdák. Jeden by si nejprve myslel, kdy už Jamesu Caviezelovi přeskočí a bude usilovat o život Jennifer (hlavně když se zde píše, že se jedná o thriller). Ale ono nic. Celý film je o sblížení dvou lidí. Nic víc. Ano, oba musí překonat své těžké minulosti a blabla. Ale to nefunguje ze dvou důvodů. Za prvé nevím proč tvůrci poskytli tolik informací v prvních Caviezelových flashbacích. Co se mu stalo, musí hned dojít každému. A tudíž další flashbacky byly vyloženě zbytečné. A za druhé se žádná dramatická gradace příběhu nekoná. Sice obě linie (Lopez a Caviezel) mají pomyslné vyvrcholení (např. řeč Jennifer do kamery), ale nic extra vygradovaného to také není a diváka to nechává celkem chladným. Hlavním problémem filmu je tedy zcela nudný a nedotažený scénář. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Za účinkování v tomto filmu Jennifer Lopez inkasovala devět miliónů dolarů a stala se nejlépe placenou latinskoamerickou herečkou. (ČSFD)

Reklama

Reklama