Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

lareinna 

všechny recenze uživatele

Na mňa konkrétne tento film urobil dojem :) Páčil sa mi príbeh, tiež tempo, absolútne nemám nejaké extra výhrady. Nie je to trhák, ale malo to zaujímavú atmosféru, ktorú určite podporili aj herci. Jennifer mám rada, čiže páči sa mi v každom filme a James Caviezel je krásny muž :) Čiže Jennifer a Jim = skvelé :) Jednoducho nemám výhrady :) ()

Petulka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Díky tomuto filmu jsem si užil 100 minut opravdové bolesti. Ani nepamatuju, kdy naposled jsem v nějaké romantice viděl takhle špatný ústřední pár. Jennifer Lopez je sice krásná, ale tak neuvěřitelně nesympatická, že by s ní žádný normální chlap nevydržel déle než jednu noc. A tu její drsnou policajtku ji fakt nežeru, spíš je to k smíchu. Jim Caviezel je pak naprosto nepřirozený a zejména notně retardovaný pablb. K tomu se ještě musí připočítat debilní dialogy a nelogické chování postav... Tohle je vážně průser. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ano, ano - mám relativní slabost pro J-Lo a tak asi tento film,který většině hodnotitelů připadá podprůměrný, hodnotím jako čistý průměr - mě to náhodou docela bavilo a navíc tu svůj klasický, skromný herecký standard předváděl i James Caviezel...................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Vedel jsem, ze to nebude zadna bomba, ale takovyhle prusvih jsem necekal. Presne mi sem pasuje souslovi "unyla sracka". Tvurci uklohnili silene zdlouhavy zanrovy gulas, v kterem je misto pro dojemne rodinne dramo, kriminalni zapletku, lovestory, misty velmi temny thriller nebo existencialni rozjimani nad smyslem zivota. Vznikl odpudivy a nudny vysledek, ktery nedokaze zachranit ani sympatak Caviezel. Scenar je polopaticky, neustale vzorne upraveny, tak aby mohla JLo sypat z rukavu desiva zivotni moudra a neustale se ptat: "Kdo jsi?" Zkratka velmi spatny film, ktery si hraje na tajemne drama, ackoliv hned na zacatku vylozi vsechny karty na stul. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Falešný mysteriózní odér tlačí tuto tuctovou romantiku do větší osudovosti, než by si "zranění" hrdinové zasluhovali, oboustranná katarze pak funguje napůl, jelikož vedlejší linky i postavy, zejména na straně domácího násilí, jsou zoufale upozaděné. Nicméně Jennifer Lopez to v roli fakt sluší a emoce ve vztahu jí uvěříte, pokud zrovna nepřítomný výraz Jima Caviezela spíše než o tajemnosti a záhadné minulosti nesvádí k úvahám o jeho prostomyslnosti. 50 % ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Za účinkování v tomto filmu Jennifer Lopez inkasovala devět miliónů dolarů a stala se nejlépe placenou latinskoamerickou herečkou. (ČSFD)

Reklama

Reklama