Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Cival 

všechny recenze uživatele

Vedel jsem, ze to nebude zadna bomba, ale takovyhle prusvih jsem necekal. Presne mi sem pasuje souslovi "unyla sracka". Tvurci uklohnili silene zdlouhavy zanrovy gulas, v kterem je misto pro dojemne rodinne dramo, kriminalni zapletku, lovestory, misty velmi temny thriller nebo existencialni rozjimani nad smyslem zivota. Vznikl odpudivy a nudny vysledek, ktery nedokaze zachranit ani sympatak Caviezel. Scenar je polopaticky, neustale vzorne upraveny, tak aby mohla JLo sypat z rukavu desiva zivotni moudra a neustale se ptat: "Kdo jsi?" Zkratka velmi spatny film, ktery si hraje na tajemne drama, ackoliv hned na zacatku vylozi vsechny karty na stul. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marco Beltrami: 1. Angel Eyes - Tamara Walker ,2. Turning Away - Mary Black ,3. Good Morning Beautiful - Steve Holy ,4. Here In My Heart - Nicol Smith ,5. You Are - Leann Rimes ,6. Fly Away - Rare Blend ,7. Only Time Will Tell - Etta James ,8. It's 2 A.M. - Shemekia Copeland ,9. You Inspire Me - Nick Lowe ,10. Love Ain't Nothin' (But A Monkey On Your Back) - Johnny Nash ,11. Nature Boy - Jon Hassell with Ronu Majumdar ,12. Main Title Music (from Angel Eyes Score) - Marco Beltrami , ()

Reklama

ewus 

všechny recenze uživatele

Neviem celkom co tymto basnik chcel povedat ale mne to pripadalo mierne pritiahnute za vlasy. Niektore rozhovory boli na mna az prilis z cesty a urcite zabery alebo pohlady (najma Jamesove) boli taktiez odveci a trochu nepochopitelne. Cely film som mala Jamesa za psychopata a Jennifer za zufalu zensku, ktorej je jedno s kym sa dala dokopy. Podivuhodne stretnutie tychto dvoch, zaujem z oboch stran, snaha pomoct jeden druhemu a nakoniec stastny koniec ako keby nic ma celkom vyviedol z miery. Snad asi ukazka toho, ze aj ked stratite vsetko co mate a ste uplne na dne je stale este sanca, ze sa objavi ktosi, kto vas z toho dostane a kto vam opat ukaze, ze na tomto svete zohravate aj vy dolezitu ulohu. Myslienka pekna a pre mnohych dufam povzbudzujuca (tak ako pre mna) a preto 2 hviezdicky za nevyspytatelnost osudu a happy end aj ked realita byva bohuzial uplne ina. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Začátek mě docela nadchnul, pár perfektně nasnímaných scén téměř dokumentaristickou kamerou (honička na stadióně, sraz v restauračce), i charaktery slibně najížděly, dialogy byly svěží a docela i přirozené, ale pak přišel ten romanticko-kýčovitý zlom a rázem okouzlení vyprchalo. Následovalo už jen klišé za klišé. Jim Caviezel je fakt na pohled moc fajn (a věřím, že jednou se víc projeví, protože hrát snad umí), ale v tomto filmu moc prostoru neměl a po hodině mě fakt začal nudit pohled na jeho kabát (asi ta jazzová minulost nebo co?), Jennifer Lopézová asi taky hrát umí, ale tenhle film nakonec nedal prostor nikomu. Je prostě nedotažený a uvařený z vody, spíš mě nakonec připadal jako epizoda z nějakého romanticko-kriminálního seriálu. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Jeden koment mimo film...Pokud bych měl hodnotit to, co jsem včera viděl na NOVA CINEMA, tak bych musel dát odpad. Ti se teda zase předvedli v plné parádě. Dát film plný vulgarismů od 20:00 jen aby nahonili sledovanost, přičemž půlka z 97minut je proložená reklamami a druhá půlka vypípaná. Jako sorry, ale vypípávat scény ve filmu? Tý Nově asi fakt úplně hráblo... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Počas celého filmu môžeme vidieť šálky s názvom "Tully's coffee", ale žiadna takáto reštaurácia ani bar sa v Chicagu, kde sa dej odohráva, nenachádza. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama